NYFW: Το look στο show της Diane von Furstenberg

NYFW: Το look στο show της Diane von Furstenberg

Focus στα χείλη με ζωηρό φούξια είναι η πρόταση της σχεδιάστριας και της MAC για το Φθινόπωρο 2013 

«Η ζωή είναι ένα πάρτυ!» γράφει στο face chart ο makeup artist και συνεργάτης της MAC, James Kaliardos, από το backstage του show όπου επιλήθηκε τα looks των μοντέλων και αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και τον τρόπο.

Πρόσωπο

Με το πινέλο για φον ντε τεν Νο 190 άπλωσε στην επιδερμίδα το Face & Body Foundation για να δώσει ομοιόμορφο τόνο και να "ζεστάνει" το πρόσωπο. Έβαλε το concealer Studio Finish SPF15 μόνο στα σημεία όπου χρειαζόταν και με την απόχρωση Ν7 του Face& Body Foundation σμίλεψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μάτια

Άπλωσε στην κόγχη την κρεμώδη σκιά Rustic Red Cream Shadow (διαθέσιμη στην αγορά το Φθινόπωρο 2013) με το πινέλο 217, με φορά προς τα κάτω στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στην εσωτερική γωνία των ματιών άπλωσε την κρεμώδη σκιά Oyster Cream Shadow (επίσης διαθέσιμη το Φθινόπωρο του 2013) χρησιμοποιώντας το πινέλο 239 Eye Shader Brush, με κατεύθυνση προς το κέντρο του βλεφάρου για να δώσει φως. Αφού γύρισε τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι, άπλωσε τη μαύρη μάσκαρα Haute & Naughty, αφήνοντας γυμνές τις κάτω βλεφαρίδες. Στα φρύδια χρησιμοποίησε τη σκιά Omega, την οποία άπλωσε με το πινέλο 252 Latge Shader Brush, δίνοντας έμφαση στην αφετηρία των φρυδιών.

Χείλη

Τα έντυσε με το μολύβι MAC Pro Process Magenta Chromagraphic Pencil, δίνοντας ελαφρά μεγαλύτερη έμφαση στο χρώμα στο μέσον των χειλιών. Ένα άγγιγμα του Lip Conditioner έδωσε στα χείλη την απαραίτητη ενυδάτωση και ολοκλήρωσε το look.

Διαβάστε ακόμα

Βήμα-βήμα: Το τέλειο (και εύκολο) καθημερινό μακιγιάζ

Αγαπήσαμε: Τα ροζ μαλλιά της Helen Mirren στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα λάμψης με πορτοκάλι