Underground smoky eyes στο show του Marc Jacobs

Underground smoky eyes στο show του Marc Jacobs

Ο διάσημος makeup artist François Nars, δημιούργησε ένα από τα πιο sexy looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

«Αυτό το μακιγιάζ είναι πολύ Marc Jacobs: cool, μοντέρνο και πολύ underground, με μια ιδέα rock», είπε ο François Nars, ο οποίος δούλεψε κατ'αποκλειστικότητα με τον σχεδιαστή για το show Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14.

«Είδαμε πολλές φωτογραφίες της Marianne Faithfull και της Joan Jett για να εμπνευστούμε για το μονοχρωματικό, smoky look στα μάτια», εξήγησε. «Και οι δυο μας λατρεύουμε τα '60s και τα '70s- υπήρξαν τόσες πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες εκείνη την εποχή!»

Η πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ο Nars στο show του Marc Jacobs, ήταν ο φωτισμός καθώς στο πρώτο μισό τον χώρο πλημμύριζε ο τόνος της sepia- πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να δημιουργήσει ένα μακιγιάζ το οποίο να γράφει το ίδιο και σε κιτρινωπό και σε κανονικό φωτισμό. «Οπότε, κάναμε ένα μαύρο smoky eye με λευκό μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων, το οποίο έκανε τα μάτια να δείχνουν πιο ανοιχτά και μεγαλύτερα και δώσαμε έμφαση και στα φρύδια, με καλοσχηματισμένο, έντονο τόξο», είπε ο makeup artist. «Η επιδερμίδα είναι απόλυτα ματ και την τελευταία στιγμή έβαλα μια ιδέα λάμψης στο άνω βλέφαρο και ένα διάφανο gloss στα χείλη ώστε να βγει η ιδέα πως τα κορίτσια διασκέδαζαν όλη νύχτα και έτσι το μακιγιάζ τους είναι λίγο "χαλασμένο"».

Διαβάστε ακόμα

Ombre γαλλικό στο show του οίκου Rodarte

Το Urban Hippie look στο show του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2013

Αυτά είναι 5 από τα πιο καυτά trends της χρονιάς στο μακιγιάζ!