Αντιγράψτε το look: Το νέο-κλασικό ponytail στο show της Margaret Howell

Αντιγράψτε το look: Το νέο-κλασικό ponytail στο show της Margaret Howell

Βήμα βήμα η πρόταση του hairstylist Neil Moodie με προϊόντα της Moroccanoil

«Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα φυσικό, καλοχτενισμένο, φορέσιμο και εύκολο look» είπε ο Neil Moodie εξηγώντας την έμπνευσή του για το look που δημιούργησε στο show της Margaret Howell. «Έφτιαξα ένα κλασικό ponytail με ένα μοντέρνο twist δίνοντας όγκο στη ρίζα και αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν φυσικά από τη μια πλευρά του προσωπου».

Πώς δημιούργησε το χτένισμα:

- Ξεκίνησα προετοιμάζοντας τις άκρες με το Moroccanoil Treatment για να τα ενυδατώσω και να δώσω ένα μεταξένιο τελείωμα στις τούφες. Στη συνέχεια ψέκασα το Moroccanoil Frizz Control στα υπόλοιπα μαλλιά για να εξουδετερώσω οποιοδήποτε φριζάρισμα.

- Στη συνέχεια, στέγνωσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας την Round Brush της Moroccanoil που δίνει λάμψη στα μαλλιά και εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό. Μετά, άπλωσα μια μικρή ποσότητα της Moroccanoil Hydrating Styling Cream για επιπλέον απαλότητα και λάμψη. Στα μοντέλα με λεπτή τρίχα, χρησιμοποίησα πριν το πιστολάκι το Moroccanoil Volumizing Mousse κατευθείαν στις ρίζες για να δώσω όγκο.

- Έπιασα τα μαλλιά σε ένα χαμηλό ponytail και τα στερέωσα καλά με ένα λαστιχάκι. Επειδή κάποια από τα μοντέλα στο catwalk φορούσαν μπερέδες λοξά προς τα δεξιά, άφησα λίγο πιο χαλαρά και τράβηξα τα μαλλιά από την αριστερή πλευρά για ένα πιο γεμάτο look, που θα πλαισίωνε όμορφα το πρόσωπο και τα ψέκασα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, για φυσικό κράτημα.

- Τέλος, για να ολοκληρώσω το χτένισμα, ψέκασα ελαφρά το ponytail με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray, που δίνει ένα φυσικά λαμπερό τελείωμα.

Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Φυσικά ανάλαφρα μαλλιά στο show του οίκου Burberry

Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Backstage beauty: Φαρδιές, ρομαντικές πλεξούδες στο show Alice+Olivia