Αντιγράψτε το look: Το δροσερό, θηλυκό μακιγιάζ της Emma Stone

Αντιγράψτε το look: Το δροσερό, θηλυκό μακιγιάζ της Emma Stone

Στην πρεμιέρα της ταινίας The Croods

Η celebrity makeup artist, Rachel Goodwin, επιμελήθηκε το look της ηθοποιού (και πρέσβειρας της Revlon) για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της νέας ταινίας της.

Αφού προετοίμασε το πρόσωπο με το Chanel Sublimage Essential Regenerating Fluid, άπλωσε τοφον ντε τεν Nearly Naked Foundation, Vanilla της Revlon στο κέντρο του προσώπου κάνοντας blending προς τα έξω με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Για να δώσει μια διακριτική, ροζ λάμψη άπλωσε στα ζυγωματικά της star το ColorBurst Lip Butter, Creamsicle της Revlon.

Στα μάτια, δημιούργησε μια πιο απαλή εκδοχή των skomy eyes, χρησιμοποιώντας ζεστά μεταλλικά pigments από την παλέτα ColorStay 16H Eyeshadow Quad, Addictive της Revlon και την καφέ σκιά από την παλέτα Illuminance Crème Shadow Quad, Precious Metals, την οποία δούλεψε κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων και στην κόγχη των ματιών της. Αφού γύρισε τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι, πέρασες δυο στρώσεις της μάσκαρα PhotoReady 3D Volume Mascara, Black στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Στα χείλη, έκανε ένα mix δύο κραγιόν του ColorStay Ultimate Suede Lipstick, Runway της Revlon και του Rouge Coco Shine, Chic της Chanel, δύο υπέροχους τόνους nude που δημιουργούν ένα "μαλακό" αποτέλεσμα που κολακεύει τα χείλη.

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Το διάφανο μακιγιάζ στο show της Isabel Marant

Backstage beauty: Τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino

Αντιγράψτε το look: Τα λαμπερά, ολόισια μαλλιά της Mila Kunis