Backstage Beauty: Αέρας Λονδίνου στο show του οίκου Kenzo

Backstage Beauty: Αέρας Λονδίνου στο show του οίκου Kenzo

Ένα όμορφο, θηλυκό χτένισμα από τον Anthony Turner και την Moroccanoil

«Η έμπνευση για το look προήλθε από τον αγαπημένο μου τύπο κοπέλας, που μένει στο ανατολικό Λονδίνο, την περιοχή του κέντρου η οποία είναι γεμάτη από καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Είναι ένα νεανικό look με μία δροσερή αύρα,» εξήγησε ο Lead Stylist Anthony Turner για το χτένισμα που δημιούργησε στο show του οίκου Kenzo. «Η ιδέα ήταν να κάνω μία έντονη αυστηρή φράντζα μπροστά και το υπόλοιπο μαλλί να είναι αέρινο και ατημέλητο, σχεδόν ανδρόγυνο. Αντί για ένα όμορφο συνολικό look ήθελα το χτένισμα να αποπνέει μία αίσθηση αυτοπεποίθησης και μυστηρίου, ενώ η ματ υφή των μαλλιών ταίριαζε με την κολεξιόν που ήταν εμπνευσμένη από την Ινδία.»

Πως δημιούργησε το Look:

- «Άρχισα χωρίζοντας τα μαλλιά στο πλάι και σχεδίασα ένα τρίγωνο από την πλαϊνή μεριά στο αντίθετο αυτί για να δημιουργήσω την μπροστινή φράντζα. Έβαλα τη φράντζα πίσω από το αυτί αφήνοντας τη ταυτόχρονα να είναι χαλαρή και να πέφτει ελαφρώς κατά μήκος του μετώπου.»

- «Μόλις έβαλα τη φράντζα πίσω από το αυτί χρησιμοποίησα το Moroccanoil Curl Control Mousse στη φράντζα για να δημιουργήσω ένα φυσικό κράτημα. Στη συνέχεια στέγνωσα όλο το μαλλί με το πιστολάκι χρησιμοποιώντας απλά τα δάχτυλα μου για ένα φυσικό και ανέμελο look.»

- «Έπειτα, χρησιμοποίησα το Moroccanoil Intense Curl Cream στο υπόλοιπο μαλλί για να προσθέσω εξτρά υφή και να αυξήσω τον φυσικό κυματισμό του μαλλιού.»
- «Τελειοποίησα το look χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για να σταθεροποιήσω το χτένισμα.»

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Τα λαμπερά, ολόισια μαλλιά της Mila Kunis

Αντιγράψτε το look: Το νέο-κλασικό ponytail στο show της Margaret Howell

Αντιγράψτε το look: Το 50s χτένισμα της Amy Adams στα Oscars