Με τι μακιγιάζ θα δούμε τη Rihanna στην παγκόσμια περιοδεία της;

Με τι μακιγιάζ θα δούμε τη Rihanna στην παγκόσμια περιοδεία της;

Βήμα βήμα, το look της star από τη MAC

Στο stage της παγκόσμιας περιοδείας της, Diamonds, η Rihanna θα βγει με μακιγιάζ που υπογράφει η MAC - και μάλιστα θα λανσάρει για πρώτη φορά το κραγιόν της, το RiRi Woo, ένα υπέροχο κόκκινο που επέλεξε η ίδια.

Ο Senior make-up artist της MAC, Christopher Del Castillo, ο οποίος δημιούργησε το look είπε σχετικά στο site της Vogue: «Δεν είναι μυστικό ότι η Rihanna λατρεύει το κόκκινο κραγιόν. Καθώς, λοιπόν, δημιούργησε ένα τέτοιο κραγιόν για την συλλογή που ετοίμασε για τη MAC, ήταν φυσικό επόμενο να το φορέσει και στη σκηνή. Το μακιγιάζ των ματιών είναι όμορφο αλλα όχι υπερβολικό, αποφασίσαμε να δώσουμε έμφαση στις βλεφαρίδες αντί για ένα βαρύ eyeliner. Δεν θέλαμε ένα μακιγιάζ που θα μπορούσε να κάνει μουτζούρες στα κουστούμια της».

Ως βάση θα χρησιμοποιήσει το Prep + Prime, στη συνέχεια θα απλώσει το Studio Fix Fluid για να δώσει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το Mineralize Skinfinish Natural. Στα ζυγωματικά θα απλώσει ρουζ σε σκόνη και για να σμιλέψει το πρόσωπο και να δώσει λάμψη, θα χρησιμοποιήσει το Gold Deposit Mineralize Skinfinish. Θα γεμίσει τα φρύδια με το Deep Brunette Veluxe Brown Liner ενώ στα μάτια θα χρησιμοποιήσει τις σκιές Copperplate και Print σε συνδυασμό με το Antique Diamond Paint Pot και μια ιδέα eyeliner. Δύο set ψεύτικες βλεφαρίδες θα δώσουν βάθος και ένταση στο βλέμμα και στα χείλη, αφού τελειοποιήσει το περίγραμμα με το μολύβι Vino Lip Pencil θα απλώσει το κραγιόν RiRi Woo με το Lipglass, Rebel (που θα χρησιμοποιήσει στο δεύτερο μέρος του show).