Illumina Color: Ποιες αποχρώσεις προτείνει για αυτή τη σεζόν;

Illumina Color: Ποιες αποχρώσεις προτείνει για αυτή τη σεζόν;

Η δημοφιλής βαφή μαλλιών της Wella Professionals εμπλουτίζεται με trendy χρώματα

Η επαγγελματική βαφή Illumina Color βασίζεται σε μια σειρά καθαρών, φυσικών αποχρώσεων που προσφέρουν στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη,η οποία αναδεικνύεται στο φως. "Υπάρχει μία πραγματική φωτεινότητα και ενέργεια στην Illumina Color, όπως ακριβώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι το χρώμα των μαλλιών" λέει σχετικά ο παγκόσμιος δημιουργικός διευθυντής της Wella Professionals, Josh Wood.

Αυτή τη σεζόν, η llumina Color εμπλουτίζεται με νέες αποχρώσεις, όπως μας εξήγησε ο Μάριος Χριστοδούλου, Πρεσβευτής της Wella Professional: Η χρωματική παλέτα της Ιllumina Color εμπλουτίζεται με 6 νέες αποχρώσεις: 2 ψυχρές καστανές, 2 ψυχρές ξανθές και 2 ζεστές ξανθές. Η πρώτη καστανή ψυχρή απόχρωση (5/81) μιμείται απόλυτα τα φυσικά μεσογειακά μαλλιά και είναι ιδανική για όσες θέλουν να καλύψουν τις πρώτες τους λευκές τρίχες. Η δεύτερη καστανή λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση (6/16) απευθύνεται σε όσες θέλουν ένα φυσικό αλλά πολύ ιδιαίτερο κάστανο ανοιχτό χρώμα που θα ιριδίζει. Οι δύο επόμενες ξανθές ψυχρές έχουν μία πολύ ελαφριά λιλά χροιά για πολύ ξεχωριστά ξανθά χρώματα, τα οποία χαρακτηρίζουν ακριβώς τη βαφή illumina που ιριδίζει έντονα σε κάθε φως. Τέλος η ζεστή ξανθή απόχρωση (9/3) έχει ένα πολύ φυσικό ανοιχτό χρυσάφι χρώμα ενώ η δεύτερη απόχρωση (9/43) είναι το "νέο" χάλκινο. Ένα χρώμα που έρχεται να αντικαταστήσει τα πολυφορεμένα έντονα χάλκινα με μία νέα πιο αχνή ανοιχτή "βερικοκί" απόχρωση (peach blonde).

Αν δεν την έχετε ήδη δοκιμάσει, να θυμίσουμε ότι η μόνιμη βαφή μαλλιών Illumina Color προσφέρει ένα καθαρό χρώμα για μία φυσική και νεανική εμφάνιση με μαλλιά που ακτινοβολούν κάθε τύπο φωτός. Προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών με ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και υπόσχεται τα υψηλότερα αποτελέσματα μόνιμης βαφής, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην υγεία των μαλλιών.

Είναι διαθέσιμη μόνο στα κομμωτήρια Wella Professionals.