Νυφικό μακιγιάζ: Θα δοκιμάζατε smoky eyes;

Νυφικό μακιγιάζ: Θα δοκιμάζατε smoky eyes;

Μην το σκέφτεστε! Δείτε την πρόταση του οίκου Marchesa στη New York Bridal Week

Ακούγεται τολμηρό αλλά το smoky μακιγιάζ μπορεί να σταθεί τέλεια ως νυφικό look: η διάσημη makeup artist και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Revlon, Gucci Westman, το απέδειξε με το μακιγιάζ που δημιούργησε στις "νύφες" του οίκου Marchesa, οι οποίες περπάτησαν πάνω στα catwalks της New York Bridal Week για την Άνοιξη του 2014.

Πριν εξηγήσει το look βήμα βήμα, η Gucci Westman συμβούλεψε τις brides-to be να έχουν μαζί τους τη μεγάλη μέρα ένα ενυδατικό κραγιόν, concealer και σκιά για να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους. «Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια πολύ λαμπερή επιδερμίδα και smoky eyes. Δεν φαίνεται πως έχω χρησιμοποιήσει σκιά. Είναι απλά σκοτεινά γύρω από τα μάτια, πράγμα που είναι φυσικά κολακευτικό, γιατί αναδεικνύει το χρώμα τους», εξήγησε.

Ξεκίνησε αναμειγνύοντας μια σκούρα καφέ και μια γκρι σκιά (από την παλέτα ColorStay Eye Shadow Quad, Bombshell και Adventurous της Revlon). Μετά άπλωσε το Creme Gel Liner, Black στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, και το έσβησε ώστε να επιτύχει ένα πιο μαλακό αποτέλεσμα. Στα μάγουλα άπλωσε ένα απαλό ροζ ρουζ, το Baby Stick for Lips & Cheeks, Pink Passion για να δώσει αυτό το χρώμα υγείας που θέλουν όλες οι νύφες.

Στα χείλη, η Gucci Westman χρησιμοποίησε ένα μολύβι στον φυσικό τους τόνο για να τα γεμισει και από πάνω πέρασε το ColorBurst Lip Gloss, Crystal Water. Το ίδιο ομοιόμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα με το πρόσωπο έδωσε και στο ντεκολτέ και τα μπράτσα των μοντέλων, χρησιμοποιώντας ένα mix από highlighters. «Η επιδερμίδα είναι πολύ σημαντική στις νύφες, όμως προσοχή: Δεν θα πρέπει ποτέ να ξεφύγετε από αυτό που είστε- θα πρέπει απλά να αναδείξετε τα δυνατά σας σημεία όσο περισσότερο μπορείτε», συμβούλεψε η makeup artist.

Διαβάστε ακόμα

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς

Αντιγράψτε το look: τα casual waves της Zoe Saldana

Φτιάξτο μόνη σου: Η τέλεια φυσική μάσκα λάμψης με γιαούρτι