Ανανέωση τώρα με ανταύγειες

Ανανέωση τώρα με ανταύγειες

Σαν την ωραία κοιμωμένη, ξυπνάς από τον ύπνο του χειμώνα και ψάχνεις μια καινούργια λάμψη. Η πιο εύκολη λύση είναι... καινούργια απόχρωση στα μαλλιά μας ή πιο πρακτικά ανταύγειες.

Πριν όμως πάμε στο κομμωτήριο, ας λάβουμε υπ' όψιν τα παρακάτω:

1. Οι φωτογραφίες των περιοδικών δεν απεικονίζουν το πραγματικό αποτέλεσμα. Τις περισσότερες φορές το ρετούς και το photoshop έχουν αλλοιώσει το χρώμα οπότε μην εκπλαγείτε αν ο κομμωτής σας δεν καταφέρει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με τη φωτογραφία της αγαπημένης σας σταρ.

2. Ποιό είναι το χρώμα της επιδερμίδας σας; Αν έχετε τα χρώματα της Jennifer Lopez, έχετε ζεστούς τόνους. Θα σας πηγαίνουν οι μπεζ ή οι χρυσές ανταύγειες. Αν έχετε τους χρωματικούς τόνους της Julianne Moore,οι τόνοι σας είναι ψυχροί άρα σας ταιριάζει το χάλκινο. Αν έχετε την επιδερμίδα της δικιάς μας Jennifer Aniston δηλαδή κίτρινο και ροζ, τότε είστε τυχερή γιατί σας πηγαίνουν όλοι οι χρωματικοί τόνοι.

3. Αν είστε κάποιας ηλικίας αποφύγετε τις υπερβολές, όπως τις φαρδιές λωρίδες χρώματος. Το μόνο που θα τονίσετε θα είναι δυστυχώς οι αναπόφευκτες ρυτίδες του προσώπου. Προτιμείστε πολύ λεπτές ανταύγειες .

4. Να έχετε στο νου σας ότι οι ανταύγειες θέλουν περιποιημένα και ενυδατωμένα μαλλιά. Επίσης, κάθε δύο μήνες θα πρέπει να γίνεται προσαρμογή του χρώματος και κάθε περίπου τρεις εβδομάδες βαφή της ρίζας.

DPG Network