Αντιγράψτε το look: Τα smoky eyes της Jessica Biel

Αντιγράψτε το look: Τα smoky eyes της Jessica Biel

Ενα sexy, minimal look 

«Η Jessica έχει υπέροχη επιδερμίδα και εκπληκτικά πράσινα μάτια που ήθελα να τονίσω», εξηγεί ο celebrity Makeup Artist Beau Nelson, οποίος επιμελήθηκε το look της ηθοποιού στο Time 100 Gala που έγινε λίγες μέρες πριν στη Νέα Υόρκη. «Σκέφτηκα να κάνω sexy, σαγηνευτκά smoky eyes σε γήινους τόνους που θα έδεναν τέλεια με το φόρεμα Tom Ford που είχε επιλέξει να φορέσει.

Ξεκίνησα απλώνοντας στο πρόσωπό της την Sublimage La Crème και στα μάτια της την Sublimage La Crème Eye της Chanel. Στη συνέχεια, με ένα συνθετικό πινέλο, άπλωσα το φον ντε τεν Designer Lift του Giorgio Armani κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Σμίλευσα τα χαρακτηριστικά της με το Τom Ford Shade and Illuminate και έδωσα έξτρα βάθος με την Bronzing Powder, Laguna του NARS. Στα ζυγωματικά της έβαλα μια πινελιά χρώματος με το Burberry Blush, Tangerine.

Τόνισα το σχήμα των ματιών της με το μολύβι στην απόχρωση Coffee της MAC και ανέμειξα σκιές από τις παλέτες Eye Color Quad, Cognac Sable και Cocoa Mirage του Tom Ford. Τόνισα το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με το μολύβι Smoky Eyes Powder Pencil, Espresso της Elizabeth Arden. Γύρισα τις βλεφαρίδες με ένα ψαλιδάκι και άπλωσα τη μάσκαρα Voluminous Mascara, της L'Oréal Paris.

Στα χείλη χρησιμοποίησα το μολύβι Satin Lip Pencil, Biscayne Park του NARS και το γκλος Ultra Shine Lip Gloss, Peach Absolute του Tom Ford. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ με το highlighter Illuminating Highlight Pen, Citrine, του Tom Ford ψηλά στα ζυγωματικά και ακριβώς στο κέντρο του περιγράμματος του άνω χείλους.»

Διαβάστε ακόμα

Νυφικό μακιγιάζ: Θα δοκιμάζατε smoky eyes;

Η Jennifer Lawrence με νέα-πιο κοντή- κουπ!

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς