Πώς θα φορέσετε σωστά το highligther

Πώς θα φορέσετε σωστά το highligther

Tips για να φωτίσετε το πρόσωπο

Ο celebrity makeup artist Stephen Sollitto εξηγεί πώς και σε ποια σημεία φοριέται σωστά το highlighter ώστε να δώσουμε φως στο πρόσωπο και να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας.

- Στην εσωτερική γωνία των ματιών: Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο για να απλώσετε το highlighter από την εσωτερική γωνία του άνω βλεφάρου προς το κάτω βλέφαρο, εκεί που ξεκινούν οι βλεφαρίδες. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβής η εφαρμογή αλλά αυτή η πινελιά δίνει φως στο βλέμμα και κάνει τη διαφορά.

- Ζυγωματικά: Χρησιμοποιώ το μεσαίο μου δάχτυλο για να το απλώσω ταμποναριστά, ξεκινώντας ακριβώς πάνω στο κόκκαλο προς τα έξω και πάνω, σταματώντας ακριβώς λίγο πριν τους κροτάφους. Η ζώνη αυτή θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω από εκείνη όπου απλώνετε το blush.

- Μύτη: Απλώστε highlighter πάνω στη γέφυρα της μύτης με το μεσαίο σας δάχτυλο, σταματώντας στη μέση, γιατί δεν θέλουμε να τονίσουμε την άκρη της μύτης. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο για να κάνετε καλό blending.

- Χείλη: Στόχος είναι να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση πως το φως έχει πιαστεί στη μέση του άνω χείλους, ώστε να δείχνει γεμάτο και αισθησιακό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του.

Διαβάστε ακόμα

Αυτά είναι τα πιο καυτά trends στο μανικιούρ της σεζόν!

Τάση που λατρέψαμε: Μπλε eyeliner

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς