Αντιγράψτε το look: Το sexy ανδρόγυνο μακιγιάζ της Jessica Biel

Αντιγράψτε το look: Το sexy ανδρόγυνο μακιγιάζ της Jessica Biel

Στο κόκκινο χαλί του Met Gala με μακιγιάζ ck one color

«Το μακιγιάζ που δημιούργησα στη Jessica Biel για το φετινό Costume institute Gala, εμπνεύστηκα από τον Robert Mapplethorpe και την Patti Smith. Πάντα κρατούσαν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αρρενωπότητα και τη θηλυκότητα και ήθελα να δώσω την ίδια αίσθηση με το μακιγιάζ της. Μόλις είδα τα εκπληκτικά παντελόνια που φορούσε, ήξερα πως ήθελα να δώσω έμφαση στην ανδρόγυνη πλευρά του punk κινήματος. Ο Anthony Campell έκανε εκπληκτική δουλειά με τα μαλλιά της, τραβώντας τα πίσω για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Και εγώ με τη σειρά μου έδωσα ακόμα μεγαλύτερη ένταση αναδεικνύοντας τα ζυγωματικά, τα μάτια, τα χείλη και τα φρύδια της» εξήγησε η makeup artist, Kayleen Mcadams.

«H Jessica έχει υπέροχη επιδερμίδα, οπότε ήθελα να χρησιμοποιήσω μια βάση που θα αναδείκνυε τη φωτεινότητά της και θα έμοιαζε σα να μην φοράει τόποτα. Το φον ντε τεν ck one 3-in-1 δίνει την τέλεια κάλυψη, οποτε το άπλωσα σε όλο το πρόσωπο με ένα πινέλο και χρησιμοποίησα το concealer Tarte Marajuca Creaseless Concealer, Light ακριβώς κάτω απ΄τα μάτια. Έβαλα μια ιδέα από το ck one skin illuminator, cool κατά μήκος των ζυγωματικών και κατά μήκος της μύτης για έξτρα φωτεινότητα στην επιδερμόδα. Αυτό το highlighter έκανε το contrast στα ζυγωματικά ακόμα πιο έντονο. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το ck one cream + powder bronzer duo, lightly golden για να σμιλεύσω τα ζυγωματικά της και έκανα blending προς το πηγούνι και το μέτωπό της. Πάνω από την κρέμα άπλωσα την μπρονζέ πούδρα για να φιξάρω το look και μετά άπλωσα στη ζώνη Τ μια ιδέα από την πούδρα ck one air light pressed powder, porcelain για να εξουδετερώσω τη γυαλάδα.

Για να διατηρήσω το μονοχρωματικο look χρησιμοποίησα ξανά το bronzer το οποίο άπλωσα στα μάτια της Jessica, και μετά έβαλα στην κόχγη τους μια πιο σκούρα ματ σκιά, την Jouer powder eyeshadow, Chestnut. Ήθελα το βλέμμα να δείχνει γυμνό και απλά φαίνεται το εφέ των σκιών και έτσι επέλεξα ματ προϊόντα και δεν χρησιμοποίησα eyeliner. Το κλειδί σε αυτό το look είναι η μάσκαρα. Και εγώ και η Jessica αγαπάμε το αποτέλεσμα της μάσκαρα και αυτό ήταν το κλειδί που έδωσε στα μάτια της αυτή την αρρενωπή διάσταση Επέλεξα την ck one color mascara, confess που μοιάζει σχεδόν γκρι και άπλωσα δύο στρώσεις στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Η απόχρωση αυτή ανέδειξε τα πράσινα μάτια της Jessica.

Στα χείλη της ξεκίνησα απλώνοντας με το δάχτυλό μου το κραγιόν ck one pure color lipstick, whatever. Μετά έβαλα μια ιδέα από το ck one lipgloss, tender για να δώσω διάσταση στα χείλη και να τα κάνω να δείχνουν ζουμερά και ενυδατωμένα. Τελευταία λεπτομέρεια: το σκουλαρίκι που έβαλε η Jessica στη μύτη της, ένα punk αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα

Αυτό το βερνίκι έχει κάτι διαφορετικό!

Θέλετε έντονο χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη;

ck one summer: βουτιά στη δροσιά