Ροζ χείλη και sleek ponytails στην παρουσίαση της Dior Cruise Collection

Ροζ χείλη και sleek ponytails στην παρουσίαση της Dior Cruise Collection

Η μοντέρνα εκδοχή ενός διαχρονικού look

«Τα χείλη των κοριτσιών είναι "ανθισμένα", βαμμένα με ένα πολύ έντονο ροζ», είπε στο style.com η διάσημη makeup artist Pat McGrath που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων στο show του οίκου στο Μονακό.

Αυτή τη φορά, τα μάτια - σε αντίθεση με το RTW show- είναι πιο "ελαφριά": μια ιριδίζουσα λευκή σκιά απλώθηκε από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι αρκετά έξω, προς τα ζυωματικά, φωτίζοντας έντονα το βλέμμα χωρίς ίχνος από μολύβι ή eyeliner. «Ο Raf Simons ήθελε να αναδείξουμε την ομορφιά και την φρεσκάδα των κοριτσιών» εξήγησε η Pat McGrath, η οποία έδωσε λάμψη στο πρόσωπο απλώνοντας highlighter στα ζυγωματικά και έδωσε έμφαση στο σχήμα των φρυδιών.

Όσο για τα μαλλιά, ο hair expert Guido Palau δημιούργησε ένα απόλυτα sleek ponytail, σοφιστικέ και απλό, με χωρίστρα στη μέση, πιασμένο στη βάση του αυχένα. «Ο Raf ανέφερε το Gattaca όταν συζητούσαμε για το concept αλλά δεν ήθελε τη θεατρική διάσταση του look», εξήγησε. Η αίσθηση των νωπών μαλλιών σε όλο το μήκος τους, και η πολύ καλά δουλεμένη υφή τους, έδωσε τη μοντέρνα διάσταση σε αυτό το μινιμαλ χτένισμα.

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας να κρατήσει περισσότερο

Φτιάξτο μόνη σου: Η πιο απαλή μάσκα αναζωογόνησης

Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα