Αντιγράψτε το look: τα ρετρό waves της Amy Adams

Αντιγράψτε το look: τα ρετρό waves της Amy Adams

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Man of Steel» στη Νέα Υόρκη

Με το εντυπωσιακό, μαύρο, στράπλες Nina Ricci φόρεμα και το υπέροχο - εμπνευσμένο από τα 20's – χτένισμά της από την celebrity stylist Laini Reeves για την Moroccanoil, η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές αρουσίες στο κόκκινο χαλί.

«Εμπνεύστηκα απόλυτα από την πολυπλοκότητα και τη θηλυκότητα που ενέπνεε η εντυπωσιακή τουαλέτα της Amy,» εξήγησε η Laini Reeves. «Το look των μαλλιών είναι πολύ αισθησιακό, σαγηνευτικό και θυμίζει τις κλασικές σειρήνες, που πρωταγωνιστούσαν στη τηλεόραση τη δεκαετία του 1920 - αλλά με μία κομψότερη, σύγχρονη και δημιουργική όψη».

Πώς δημιούργησε το Look:

«Αρχικά έλουσα τα μαλλιά της Amy με το Moroccanoil Extra Volume Shampoo και το Moroccanoil Extra Volume Conditioner για να τους δώσω επιπλέον όγκο - και έπειτα προετοίμασα ένα τμήμα από το κάτω μέρος των μαλλιών.»

«Χρησιμοποιώντας το πιστολάκι Moroccanoil Professional Series σε χαμηλή ένταση, χρησιμοποίησα τα δάχτυλά μου για να διαχωρίσω και να στεγνώσω τα μαλλιά. Στη συνέχεια εφάρμοσα από τις ρίζες έως τις άκρες, μία πολύ μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment, για να μαλακώσει το χτένισμα και να κάνει τα μαλλιά της πιο εύπλαστα, δίνοντάς τους επίσης μια όμορφη και φυσική λάμψη.»

«Πριν κάνω τις μπούκλες, ψέκασα τα μαλλιά της ελαφρώς με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, για να προσθέσω λίγο επιπλέον όγκο και σχήμα».

«Χρησιμοποίησα ένα 1.25" marcel σίδερο για μπούκλες για να δώσω στα μαλλιά της ένα κυματισμό χαμηλά, τονίζοντας έτσι τα μάτια και τα μάγουλά της. Στα υπόλοιπα μαλλιά έκανα μπούκλες από τις ρίζες ως τις άκρες, παίρνοντας τούφες 1" από παντού. Κάθε κυματισμός πραγματοποιήθηκε με πιαστράκι marcel.»

«Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με μαλακές τρίχες, χτένισα τον κυματισμό για να δώσω μία απαλή υφή.»

«Ολοκλήρωσα το χτένισμα ψεκάζοντας ελαφρώς με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για ένα απαλό, φυσικό κράτημα που έμοιαζε χαλαρό και διήρκεσε όλη τη νύχτα.»