Catwalk report: Το ρομαντικό σινιόν στο show της Yiqing Yin

Catwalk report: Το ρομαντικό σινιόν στο show της Yiqing Yin

Πώς το δημιούργησε βήμα βήμα η hair stylist Delphine Courteille για την Mororccanoil

Μια ονειρεμένη συλλογή, η οποία ρέει στην καρδιά του σύμπαντος όπου η ύλη γίνεται ένα με την ψυχή: αυτές τις δημιουργίες παρουσίασε η Yiqing Yin στο show της, η οποία παρέσυρε τους θεατές σε ένα ταξίδι στην ανοιχτή θάλασσα, όπου οι αισθήσεις, οι ίνες, ο ορμητικός αφρός και οι μαγεμένοι από τα μάτια και τα χέρια μανδραγόρες, λαμβάνουν μέρος σε ένα υδρόβιο μπαλέτο στα χρώματα μια φεγγαρόλουστης βραδιάς.

H Delphine Courteille εμπνεύστηκε από τη γαλλική cult ταινία «The Pool» (από τον Jacques Deray το 1969) και την πρωταγωνίστρια του Romy Schneider, για να δημιουργήσει ένα πολύ φρέσκο και καθαρό, χαμηλό κότσο.

Πως δημιουργήθηκε το Look:

- «Αρχικά, προετοίμασα τα μαλλιά με το Moroccanoil Treatment για να βελτιώσω την κατάσταση τους αλλά και να προσθέσω φυσική λάμψη».

- «Στη συνέχεια χρησιμοποίησα την Moroccanoil Paddle Brush για να στεγνώσω τα μαλλιά ισιώνοντάς τα».

- «Μετά το στέγνωμα των μαλλιών, χρησιμοποίησα τη Moroccanoil Hydrating Styling Cream για να τους δώσω μια κομψή, λεία υφή με ένα απαλό και φυσικό κράτημα».

- «Έπειτα, έδεσα τα μαλλιά χαμηλά, στο ύψος του λαιμού, με λαστιχάκι χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για να τοποθετήσω και να κρατήσω την αλογοουρά στη θέση της, διατηρώντας παράλληλα μία φυσική κίνηση».

- «Χώρισα την αλογοουρά σε δύο ίσα τμήματα, στρίβοντας τη μία από τις τούφες γύρω από τον εαυτό της και τυλίγοντάς τη γύρω από το λαστιχάκι. Αφού τη στερέωσα με τσιμπιδάκια έκανα ακριβώς το ίδιο και με το δεύτερο τμήμα, με αποτέλεσμα έναν πολύ καθαρό, στρογγυλό κότσο, εμπνευσμένο από το σχήμα του κοχυλιού».

- «Ολοκλήρωσα το look ψεκάζοντας με το Moroccanoil Glimmer Shine για μία κομψή και εντυπωσιακή λάμψη.»