Υβριδικά καλλυντικά από τη Murad

Υβριδικά καλλυντικά από τη Murad

Ο όρος ξεκίνησε από τη βιολογία αλλά βρήκε την καλύτερη του εφαρμογή στο χώρο της κοσμητολογίας και τα προϊόντα Murad το αποδεικνύουν.

Δεν είναι μόνο προϊόντα περιποίησης, ούτε μόνο προϊόντα μακιγιάζ. Η αλήθεια γι' αυτά βρίσκεται κάπου ανάμεσα. Μιλάμε για προϊόντα ου εξυπηρετούν το ίδιο καλά και τις δύο αυτές ανάγκες. Είναι τα υβριδικά προϊόντα μία τάση που έχει ξεκινήσει και κερδίζει έδαφος συνέχεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε σταματάνε σε δύο ανάγκες αλλά πάνε ακόμη πιο μακριά.


Πιάνοντας τον παλμό της εποχής, τα προϊόντα Murad, ακολούθησαν αυτήν την κατεύθυνση και κυκλοφόρησαν μία σειρά τα Ηybrids™, που είναι νέα αντιγηραντικά προϊόντα σε μορφή φυσικού make up. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ενυδατικά & αντιφλεγ-μονώδη στοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα εξασφαλίζουν στο δέρμα όλη την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τη φθορά της γήρανσης.


Αποτελούν την πιο έξυπνη και γρήγορη λύση για να δώσετε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στην επιδερμίδα σας, καλύπτοντας δερματικές ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ανομοιογενή υφή και χρωματικές δυσχρωμίες.


Ακόμη και ο τρόπος χρήσης τους είναι πολλαπλός: μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν, μετά ή αντί του make up, ενώ είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.
Δεν περιέχουν Paraben, GMO's, συνθετικά αρώματα, φθαλικούς εστέρες και παράγωγα πετρελαίου. Όπως και όλα τα προϊόντα Murad, είναι αποτέλεσμα των κλινικών ερευνών των εργαστηρίων Murad, παρασκευάζονται από φαρμακευτικά και φυτικά συστατικά, ενώ είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά συστατικά, σύμφωνα με την κλασική συνταγή του Dr. Murad για υγιές δέρμα.


Η σειρά Ηybrids™ περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα πολλαπλής δράσης για την περιοχή των ματιών και για όλο το πρόσωπο που προσφέρουν όλα τα αντιγηραντικά οφέλη μέσω ενός φυσικού μακιγιάζ και είναι διαθέσιμη μέσω e-shop στο επίσημο site murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.