Ποιο προϊόν μαλλιών πρέπει να έχει κάθε γυναίκα;

Ποιο προϊόν μαλλιών πρέπει να έχει κάθε γυναίκα;

Την απάντηση δίνει ο hair stylist της Sarah Jessica Parker, Serge Normant

Είναι από τους πιο διάσημους hair stylists του Hollywood και πρόσφατα μίλησε στο site του elle, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για υπέροχα μαλλιά.

Ιδού τι είπε ο Serge Normant:

Για μαλλιά με sexy όγκο

Αν θέλετε να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας βρείτε ένα καλό spray. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους: είτε να το ψεκάσετε από τη γραμμή του μετώπου προς τις άκρες, και μετά να κάνετε πιστολάκι με μια στρογγυλή βούρτσα, είτε να το ψεκάσετε στις ρίζες και να το αφήσετε να στεγνώσει φυσικά το καλοκαίρι. Αν θέλετε ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε λίγο ξηρό σαμπουάν.

Το ένα και μοναδικό προϊόν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Χρησιμοποιώ ξηρό σαμπουάν όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω πως είναι το απόλυτο must. Έχουμε μια τάση να πειράζουμε τα μαλλιά μας όλη μέρα, είτε συνειδητά είτε όχι, οποτε συχνά στο τέλος της μέρας καταλήγουν να είναι flat. Το ξηρό σαμπουάν είναι ένας γρήγορος τρόπος να τα φρεσκάρετε, ακόμα και αν δεν σας προσφέρει την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας. Επιπλέον, παρατείνει το αποτέλεσμα που δίνει το πιστολάκι. Ή, αν θέλετε να πιάσετε ψηλά τα μαλλιά σας και είναι πολύ άτονα, το ξηρό σαμπουάν είναι ιδανικό. Κρατάει το ponytail στη θέση του ή δίνει έξτρα όγκο και ωραία υφή σε ένα '60s χτένισμα.