Tips για... "μεθυστικά" χείλη!

Tips για... "μεθυστικά" χείλη!

Πώς να φορέσετε σωστά το κραγιόν στο κόκκινο του κρασιού

Τα wine lips είναι από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν (στη φωτό τα βλέπετε στο catwalk της Vera Wang), διαχρονικά sexy αλλά και... παγίδα για το μακιγιάζ, αν δεν γνωρίζουμε τα μικρά μυστικά τους.

Αν θέλετε να τα δοκιμάσετε και να είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα, ακολουθείστε τις συμβουλές της διάσημης makeup artist, Gina Brooke - την εμπιστεύεται (και) η Gwen Stefani, αυτό τα λέει όλα!

"Για πιο εύκολη εφαρμογή και αποτέλεσμα με διάρκεια, προετοιμάστε τα χείλη σας με ένα lip scrub. Το έντονο κραγιόν αναδεικνύει αμέσως τις ατέλειες, γιαυτό πρέπει πάντα να κάνετε απολέπιση πριν το φορέσετε. Ξεκινήστε κάνοντας το περίγραμμα και γεμίζοντας τα χείλη με ένα μπορντό μολύβι (προτείνει το Aqua Lip Waterproof Lipliner, Burgundy της Make Up For Ever) και περάστε από πάνω το matching κραγιόν, όπως το Rouge Coco, Rivoli της Chanel. Επειδή αυτό το look είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, σβήστε τυχόν ατέλειες- συνήθως βρίσκονται κάτω από τα μάτια και γύρω απο τη μύτη- με ένα concealer. Κάντε καλό blending με το δάχτυλό σας για φυσικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα.