New York Fashion Week: Γυμνή ομορφιά στο show του Alexander Wang

New York Fashion Week: Γυμνή ομορφιά στο show του Alexander Wang

Πώς δημιούργησε το look η makeup artist Diane Kendall

Στο backstage αυτού του show, το μακιγιάζ δεν έπαιρνε πάνω από 5 λεπτά στο κάθε μοντέλο. Η makeup artist Diane Kendall δημιούργησε ένα απόλυτα - και κυριολεκτικά- μινιμαλιστικό μακιγιάζ, όπου δεν υπήρχε ίχνος φον ντε τεν στο πρόσωπο.

"Το ονομάζω "γυμνή ομορφιά" είπε η ίδια για το look, όπου προετοίμασε την επιδερμίδα με την ενυδατική κρέμα Skin Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturizer του Nars, για να βελτιώσει την υφή της και να της δώσει λάμψη και στη συνέχεια διόρθωσε τις ατέλειες με λίγο concealer στα πλαϊνά της μύτης και πάνω στις κοκκινίλες. Γύρισε τις βλεφαρίδες με ένα ειδικό ψαλιδάκι και φίξαρε τα φρύδια με ένα διάφανο τζελ. "Ο Alexander λάτρεψε το γεγονός ότι τα κορίτσια ήταν τόσο cool όταν ήρθαν στο casting. Οπότε συμφωνήσαμε ότι όσο περισσότερα κάνεις στο μακιγιάζ, τόσο λιγότερο cool δείχνει",εξήγησε η Diane Kendall.

Αλλά και τα μοντέλα λάτρεψαν το look: "Είναι πολύ au naturel" δήλωσε στο T Magazine η Joan Smalls και πρόσθεε: "είναι το πιο γρήγορο μακιγιάζ που μου έχουν κάνει ποτέ για show."