Η πιο προχώ nail art της New York Fashion Week!

Η πιο προχώ nail art της New York Fashion Week!

Οι The Blonds έφτασαν στα... άκρα! 

Οι προτάσεις για το mani της Άνοιξης είχαν πολύ ενδιαφέρον στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αλλά το αποκορύφωμα ήρθε στο catwalk των The Blonds, όπου η nail art ήταν κάθε άλλο παρά μινιμαλιστική!

Κρύσταλλοι Swarovski, τρισδιάστατα spikes, μεταλλικά ελάσματα, φλούο χρώματα: οι nail experts του brand CND δημιούργησαν μικροσκοπικά έργα τέχνης πάνω στα νύχια των μοντέλων. "Δουλεύουμε με τους The Blonds από την στιγμή που ξεκίνησαν" είπε στο allure η Roxanne Valinoti, επικεφαλής της ομάδας. Μας αφήνουν να σπρώχνουμε τα όρια όλο και πιο μακριά και οι φετινές προτάσεις ήταν οι πιο τρελές που έχουμε κάνει. Εμπνευστήκαμε από το animation και τον σουρεαλισμό και θέλαμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση ενός ηδονιστικού, επικίνδυνου παράδεισου- δημιουργήσαμε, λοιπόν,36 διαφορετικά looks."

nailsmore1

Πόσο χρόνο χρειάστηκαν για να ολοκληρώσουν τα looks; "Μας πήρε σχεδόν τέσσερις μέρες, με 15 ώρες δουλειάς κάθε μέρα. Για κάθε σετ νυχιών χρειαζόμαστε μια ολόκληρη μέρα αλλά λατρεύουμε τη διαδικασία. Κάνει statement." Και μεις δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε σε ο,τιδήποτε σπάει την μονοτονία και μας ταξιδεύει, έστω προσωρινά, σε έναν κόσμο γεμάτο χαρά και δημιοργική τρέλα!