Βήμα- βήμα: To απλό αλλά sexy χτένισμα στο show του Narciso Rodriguez

Βήμα- βήμα: To απλό αλλά sexy χτένισμα στο show του Narciso Rodriguez

Το look step by step από τον Paul Hanlon της Moroccanoil

Απαλά, υπέροχα λαμπερά μαλλιά, με φυσική κίνηση, μοντέρνα και εύκολα: αυτό ήταν το look που δημιούργησε για το show του Narciso Rodriguez Άνοιξη 2014 ο hairstylist της Moroccanoil, Paul Hanlon.

Το στυλ ήταν εμπνευσμένο από την μοντέρνα, φυσικά όμορφη γυναίκα με μια μικρή αναφορά στην Ιταλίδα ηθοποιό των '40s, την Monica Vitti, καθώς το χτένισμα είχε μια σέξι, σοφιστικέ χωρίστρα στο πλάι και ένα πολύ απαλό wave μπροστά. "Η ποιότητα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική σε αυτό το look" εξήγησε ο Paul Hanlon. "Πολλή λάμψη και πλούσια, υγιή μαλλιά, αυτό είναι η βάση των χτενισμάτων και τα προϊόντα της Morrocanoil ήταν ιδανικά για αυτό το σκοπό. Είναι τόσο ελαφριά, που μπορείς να "χτίσεις" το αποτέλεσμα που θέλεις- και τελικά το ζητούμενο είναι καλά ενυδατωμένα, απαλά, λαμπερά μαλλιά".

Πώς δημιούργησε το look:

- Ξεκίνησα απλώνοντας το Moroccanoil Heat Styling Protection από το μέσο των μαλλιών μέχρι τις άκρες, για να εξασφαλίσω πως θα είναι καλά ενυδατωμένα ενώ θα κάνω πιστολάκι.

- Στη συνέχεια άπλωσα μια γενναία ποσότητα του Moroccanoil Volumizing Mousse,για έξτρα όγκο στην τρίχα και μέτριο κράτημα, και μετά βούρτσισα τα μαλλιά.

- Τα χώρισα σε μεγάλα τμήματα και έκανα πιστολάκι, χρησιμοποιώντας την Ionic Ceramic Round Brush της Moroccanoil. Αυτό ήταν πολύ κοντά σε ένα επαγγελματικό ίσιωμα αλλά ήθελα να δώσω λιγότερο όγκο με λάμψη καθώς θα έδινα μια ελαφριά κίνηση στις άκρες- χωρίς να χρησιμοποιήσω σίδερο ή άλλα εργαλεία.

- Όταν τελείωσα, ψέκασα το Moroccanoil Luminous Hairspray στην χωρίστρα για να εξασφαλίσω πως δεν θα πετάνε ατίθασες τριχούλες. Στερέωσα για λίγο τα μαλλιά με τσιμπηδάκια για να "κάτσει" ο όγκος τους και ψέκασα ξανά την κορυφή του κεφαλιού με λακ για να δώσω όμορφη λάμψη.

- Τέλος, άπλωσα 1-2 σταγόνες του Moroccanoil Treatment Light από την μέση των μαλλιών και κάτω- δεν θέλαμε να δείχνει επιτηδευμένο το look ή πολύ στατικό αλλά να είναι χαλαρό και sexy, σαν να έχουμε απλά περάσει τα δάχτυλά μας μέσα από τα μαλλιά.