Βήμα-βήμα: ένα θηλυκό, μίνιμαλ μακιγιάζ για κάθε μέρα

Βήμα-βήμα: ένα θηλυκό, μίνιμαλ μακιγιάζ για κάθε μέρα

Όπως το πρότεινε ο Ralph Lauren για την Άνοιξη 2014

Για μία ακόμα New York Fashion Week ο Ralph Lauren έμεινε πιστός στον μινιμαλισμό που αγαπά και ο makeup artist Tom Pecheux δημιούργησε ένα καθαρό, λαμπερό look με μια αναφορά στα 60s, έχοντας ως μούσες την Twiggy και την Jane Birkin.

"Αποφασίσαμε να παίξουμε λίγο με αυτό το θέμα, αλλά προσαρμοσμένο στον κόσμο του Ralph" , είπε. Τι έκανε,λοιπον: έβαλε μαύρη μάσκαρα στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες. Προηγουμένως, όμως, τελειοποίησε την επιδερμίδα των μοντέλων με μια ελαφριά στρώση φον ντε τεν και έβαλε πούδρα στη ζώνη Τ. Μετά, πέρασε μια διάφανη πούδρα σε όλο το πρόσωπο και στα ζυγωματικά έβαλε μια ιδέα από το MAC Pleasure Model Extra Dimension Blush, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο, για να μην δείχνει υπερβολικά "κοριτσίστικο" το look. Αφού χτένισε τα φρύδια, και γύρισε τις βλεφαρίδες, πήρε το βουρτσάκι Νο 205 της MAC και πέρασε τις κάτω βλεφαρίδες με την μάσκαρα Sumptuous Extreme Lash, Extreme Black, της Estée Lauder. Για τις πάνω βλεφαρίδες χρησιμοποίησε το βουρτσάκι που βρίσκεται μέσα στη μάσκαρα.

Στη συνέχεια, τονισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με ένα λευκό μολύβι και με το ίδιο μολύβι έκανε μια γραμμή κατά μήκος του άνω βλεφάρου, την οοποία έσβησε με ένα πινέλο. "Προτίμησα ένα λευκό μολύβι γιατί δεν ήθελα να σκόνη πάνω στις βλεφαρίδες", εξήγησε. Τέλος, πέρασε και μια δεύτερη στρώησ μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες, δουλεύοντας το προϊόν καλά στη ρίζα τους. Στα χείλη άπλωσε μόνο lip balm.