Πώς θα φτιάξετε ένα ρομαντικό, πλεκτό σινιόν

Πώς θα φτιάξετε ένα ρομαντικό, πλεκτό σινιόν

Tips από τον hairstylist της Moroccanoil, Neil Moodie

Ο Neil Moodie ήταν ο expert της Moroccanoil που επιμελήθηκε τα χτενίσματα των μοντέλων στο show της Margaret Howell για την Άνοιξη 2014.

Εμπνευσμένος από την νεανική συλλογή, δημιούργησε ένα χαλαρό αλλά ελεγχόμενο look- ένα συμπαγή, χαμηλό, πλεκτό σινιόν που δίνει κομψότητα και λιτότητα στην εμφάνιση, ενώ τα χαλαρά, απαλότερα μαλλιά γύρω από την γραμμή των του κεφαλιού αναδεικνύει το νεανικό στυλ.

Πώς το δημιούργησε:

mor1

- «Ξεκίνησα απλώνοντας μία μικρή ποσότητα του Moroccanoil Treatment από την μέση ως τις άκρες, σε στεγνά μαλλιά, σαν βάση για το styling, και ακολούθησε το Moroccanoil Frizz Control, το ψέκασα στα μαλλιά και τα χτένισα τμηματικά, το Moroccanoil Treatment, ή για λεπτά μαλλιά, το Moroccanoil Treatment Light, βοηθά στην συντήρηση και λείανση των μαλλιών ενώ το Moroccanoil Frizz Control βοηθά στη δημιουργία ενός διαχειρίσιμου και χωρίς φριζάρισμα χτενίσματος.

- Έπειτα ψέκασα τα μαλλιά, μακρυά από το πρόσωπο, για να τους δώσω κίνηση και χρησιμοποίησα τα δάχτυλά μου για να τα στεγνώσω, πάντα τραβώντας προς τα πίσω τα μαλλιά.

- Χτένισα ελαφρώς τα μαλλιά με μία αραιή βούρτσα και, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου, τράβηξα τα μαλλιά πίσω σε χαλαρή αλογοουρά στο ύψος του αυχένα.

- Έπλεξα τα μαλλιά χαλαρά, τύλιξα την κοτσίδα γύρω από τον εαυτό της και τα σταθεροποίησα όλα με ένα λάστιχο.

mor2

- Στη συνέχεια, χαλάρωσα ελάχιστα τα μαλλιά στις άκρες της του κεφαλιού με τα δάχτυλά μου.

- Τέλος, ψέκασα ελαφρά τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για να εξασφαλίσω την σταθερότητα της εμφάνισης.