Τα μοντέλα της Prada δεν είναι και τόσο αθώα!

Τα μοντέλα της Prada δεν είναι και τόσο αθώα!

Δείτε τι έγινε backstage στο show του οίκου

Η Prada ετοιμάζει... ανταρσία για την επόμενη σεζόν- αυτό είδαμε στο catwalk του Μιλάνου και από το backstage, οι ειδικοί που επιμελήθηκαν τα looks, αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

"Είναι απλό αλλά πίσω από αυτή την απλότητα υπάρχει μια σκοτεινή σκέψη" είπε ο hairstylist Guido Palau στο style.com. "Αυτά τα κορίτσια δεν είναι γλυκά και αθώα - θα μπορούσαν να είναι μια συμμορία".

Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε γκρουπ, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών τους- μια αποστολή που ανέλαβε ο διάσημος colorist Josh Wood. "Αφαιρέσαμε οποιαδήποτε τεχνική εργασία που έχει να κάνει με το χρώμα, πχ τις ανταύγειες, γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση ενός illustration. Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα πώς ένα ήσυχο χρώμα μπορεί να κάνει αίσθηση" είπε ο Wood.

Όσο για το μακιγιάζ, η Pat McGrath άφησε γυμνή την επιδερμίδα, άπλωσε ενυδατική στα ζυγωματικά και ένα διάφανο balm στα χείλη. Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα μάτια: δημιούργησε ένα εφέ "γκράφιτι" με ιδιαίτερους τόνους, τις μουντές αποχρώσεις που μπλε, του πράσινου, του μωβ, του πορτοκαλί και του κίτρινου. Τα φρύδια αποχρωματίστηκαν ώστε όλη η ένταση του look να συγκεντρώνεται στο βλέμμα.