Η λάμψη της απλότητας στο show της Jil Sander

Η λάμψη της απλότητας στο show της Jil Sander

Η απόδειξη επί του catwalk πως τα βασικά αρκούν για να γοητεύεις

Μοντέρνο, προσγειωμένο, λαμπερό χωρίς ίχνος επιτηδευμένου: αυτό είναι το look που πρότεινε η Jil Sander για την Άνοιξη 2014.

"Είναι ένα look απόλυτα μοντέρνο και αυτή η γυναίκα είναι ο εαυτός της", είπε ο hairstylist Guido Palau στο style.com. Αφού άπλωσε στα μαλλιά το Satinwear 02 της Redken για απαλότητα, τα ίσιωσε με το πιστολάκι και άνοιξε με τα δάχτυλά του μια χωρίστρα στο πλάι. Με λίγες σταγόνες από το All Soft Argan-6 Oil έδωσε λάμψη και μετά, έπιασε τα μαλλιά σε ένα χαμηλό, χαλαρό ponytail που στερέωσε με ένα μαύρο λαστιχάκι. "Ένα σινιόν θα ήταν πολύ ladylike- ενώ το ponytail είναι νεανικό αλλά φροντισμένο" εξήγησε. Τέλος, άφησε μερικές τούφες να πέφτουν από τη μια πλευρά του προσώπου για να δώσει μια "εύθραστη" διάσταση στο look.

Στο μακιγιάζ, η Pat McGrath ακολούθησε το ίδιο μινιμαλιστικό μονοπάτι, χρησιμοποιώντας μόνο τα βασικά: makeup, ρουζ σε ροζ-ροδακινί, καφέ μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες μόνο, γήινες σκιές και lip balm. Αφού έδωσε έμφαση στο τόξο των φρυδιών, άπλωσε highlighter στα βλέφαρα και την εσωτερική γωνία των ματιών, για φυσική λάμψη.