Το-περίπου- sleek look στο show του οίκου Burberry

Το-περίπου- sleek look στο show του οίκου Burberry

Αντιγράψτε το ακολουθώντας τις συμβουλές του Neil Moody και της Moroccanoil

«Το όνομα της συλλογής είναι Αγγλικό Ρόδο. Για αυτό τον λόγο αποφάσισα να στεγνώσω τα μαλλιά σε ένα κλασικό ίσιο χτένισμα αλλά όχι τελείως ίσια, όπως θα περίμενε κανείς από ένα Αγγλικό Ρόδο. Μετά έδωσα όγκο και ματ όψη στα μαλλιά με προϊόντα Moroccanoil ώστε να επιτύχω ένα χαλαρό look» εξηγεί ο Neil Moodie, lead stylist του brand.

Tο Look βήμα-βήμα:

- «Ξεκίνησα προετοιμάζοντας τα βρεγμένα μαλλιά με το Moroccanoil Treatment σαν βάση για το styling και μετά εφάρμοσα το Moroccanoil Frizz Control για επιτύχω εγγυημένα λείο στέγνωμα με πιστολάκι.

- Μετά, άπλωσα την Moroccanoil Hydrating Styling Cream πριν το στέγνωμα των μαλλιών για να βεβαιωθώ πως η κίνηση που δημιουργήθηκε στο στέγνωμα θα κρατήσει και για να δώσω ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

- Τα πυκνά μαλλιά, τα στέγνωσα αφού έκανα μια κεντρική χωρίστρα , εκτός και εάν μπορούσα να τα στεγνώσω προς τα πίσω χωρίς να δημιουργηθεί πολύς όγκος στην κορυφή του κεφαλιού, όπου αυτό ήταν προτιμότερο. Για τα μακρυά μαλλιά, δημιούργησα κίνηση τινάζοντας τις άκρες προς τα κάτω με φυσικό τρόπο. Κατάφερα να δημιουργήσω αυτό το κλασικό στυλ στεγνώματος χρησιμοποιώντας διαφορετικά μεγέθη των Moroccanoil Ionic Ceramic Round Brushes, για κράτημα που διατηρεί την φυσική κίνηση.

- Όταν ολοκληρώθηκε ο κύριος όγκος των μαλλιών, χρησιμοποίησα τις Moroccanoil Ionic Ceramic Round Brushes για να "ενσωματώσω" τις φύτρες κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών στο υπόλοιπο χτένισμα

- Όταν στέγνωσαν τα μαλλιά, τα χώρισα σε τμήματα και τελείωσα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και το Moroccanoil Volumizing Mousse για να προσθέσω την απαιτούμενη υφή και να δημιουργήσω ένα ματ αποτέλεσμα.

- Πριν βγουν τα μοντέλα στην πασαρέλα, τα μαλλιά τα έβαλα μέσα στα παλτό και άφησα μερικές τούφες ελεύθερες στο πλαϊνό και πίσω μέρος.