Τι κοινό έχουν η Mila Kunis και η Cate Blanchett; Βάφονται με Lancôme

Τι κοινό έχουν η Mila Kunis και η Cate Blanchett; Βάφονται με Lancôme

Δύο διαφορετικά look αλλά και τα δύο έχουν την υπογραφή Lancôme.

Στα Oscar τόσο η Mila Kunis όσο και η Cate Blanchett, τράβηξαν τα βλέμματα με την εμφάνιση τους. Αν και οι εμφανίσεις τους δεν έμοιαζαν, είχαν κάτι κοινό. Τα προϊόντα της Lancôme, που δημιούργησαν το μακιγιάζ τους. Δείτε τι χρησιμοποίησαν για να τα πετύχουν.


•Το look της Cate Blanchett
Ο makeup artist Robin Fredriksz επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Cate. Για την προετοιμασία της επιδερμίδας χρησιμοποίησε το Facial Treatment Essence της SK-II, όπως και το Whitening Spots Specialist και την SK-II Facial Treatment Mask. Στη συνέχεια άπλωσε το Teint Miracle της Lancôme.


Στα μάτια άπλωσε τη σκιά Color Design Eye Shadow στην απόχρωση Latte που είναι ένα κίτρινο μπεζ, σε όλο το βλέφαρο πριν απλώσει την απόχρωση Volcano που είναι σκούρο γκρι στο κινητό μέρος. Η απόχρωση Ciel du Soir, που είνει ανοιχτό γκρι χρησιμοπιήθηκε σαν γραμμή και στα δύο βλέφαρα. Η μάσκαρα Définicils Precious Cells Mascara σε Black, ολοκλήρωσε το look Lancôme.


Στα χείλη χρησιμοποίησε μόνο το Color Design Lipcolor σε Pale Lip, για να κρατήσει την προσοχή στα ματια.
Στα μήλα πρόσθεσε χρώμα το ρουζ Blush Subtil σε Miel Glac ένα απαλό μπεζ.


•Το look της Mila Kunis
Ο makeup artist Tracey Levy έδωσε μία λάμψη στο δέρμα της Mila με το Teint Miracle της Lancôme.
Στα μάτια ξεκίνησε με την Lancôme Color Design 5 Pan Palette σε Coral Crush και μετά χρησιμοποίησε την Color Design Eye Shadow σε Impress, ένα πλούσιο καφέ-σοκολατί για να περιγράψει τα μάτια της. Το Le Crayon Khôl EyeLiner σε Black και η Hypnôse Waterproof Custom Volume Mascara σε Black, ολοκλήρωσαν το αποτέλεσμα.


Στα χείλη το Color Fever Gloss σε Blazing Pink και το La Laque Fever Lipshine σε Lucent Nude, αναμίχθηκαν για να δημιουργήσουν μία καινούρια απόχρωση ειδικά για τη Mila.


Στα μήλα χρησιμοποιήθηκε το ρουζ Blush Subtil σε Sheer Amourose.