Παστέλ κομψότητα στο show του Giorgio Armani

Παστέλ κομψότητα στο show του Giorgio Armani

Τι πρότεινε ο σχειδαστής για την Άνοιξη 2014

Υφάσματα που μεταμορφώνονται και παίζουν με τον όγκο και τις φόρμες, το τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο και δημιουργούν εφέ των σκιών, σχεδόν σαν να σκίζεται το ρούχο. Χρώματα που προκαλούν έκπληξη, με το Majorelle Μπλε να κυριαρχεί σε διάφανα φορέματα, τυνίκ και παλτό ενώ οι αποχρώσεις της ανεμώνης και το κόκκινο των κοραλλιών της Sciacca θυμίζουν έναν μαγικό κήπο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αντλώντας έμπνευση από τα φλοράλ εμπριμέ και τα χρώματα της συλλογής, η Linda Cantello, Giorgio Armani International Makeup Artist, δημιούργησε μια παλ, διάφανη γαλαζο-πράσινη απόχρωση για τα μάτια, για να πετύχει ένα διάφανο αποτέλεσμα.

Ποια προϊόντα χρησιμοποίησε για το look:

- Πρόσωπο
Η επιδερμίδα προετοιμάζεται με το σέρουμ Crema Nera Extrema και την κρέμα Crema Nera Extrema, ακολουθεύ η Luminessence BB Cream στην απόχρωση Greige και το Maestro Fusion Makeup #3 και Maestro Eraser #2

- Μάτια
Οι νέες Eyes to Kill Solo σκιές ματιών (διαθέσιμες από τον Μάιο του 2014) στις αποχρώσεις Green Viper και Scarab, αναμειγνύονται και σβήνουν κάτω από τα μάτια, σα φωτοστέφανο. Το Smooth Silk Eye Pencil #4 χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια λεπτή γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες.

- Χείλη
Το Rouge Ecstasy #601 Attitude, τοποθετείται ταμποναριστά ώστε να δημιουργηθεί ένα «λεκιασμένο» αποτέλεσμα στα χείλη.

- Νύχια
Για το μανικιούρ χρησιμοποιήθηκε η απόχρωση #705 Black Petrol (από τη μόνιμη συλλογή) και η απόχρωση #706 (από τη νέα "Bright Ribbon" κολεξιόν διαθέσιμη από τον Ιούνιο 2014)