Θέλετε να γίνετε μελαχρινή; Οι hair stylists Τζένη Κουκούτση και Βάσω Κάρτσωνα δίνουν τη συμβουλή τους

Θέλετε να γίνετε μελαχρινή; Οι hair stylists Τζένη Κουκούτση και Βάσω Κάρτσωνα δίνουν τη συμβουλή τους

Ποιο είναι το χρώμα που σας εκφράζει στα μαλλιά; Για σκεφτείτε το.

Θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας τώρα που αλλάζει και η εποχή. Αυτό που συνηθίζουν οι περισσότερες γυναίκες όσο πλησιάζουμε στους ζεστούς μήνες είναι να ανοίγουν κάποιους τόνους το χρώμα των μαλλιών τους. Αυτό, όμως, δεν είναι κανόνας καθώς η μόδα προστάζει άλλα κάποιες φορές κι επίσης, μπορεί να μη σας ταιριάζει. Μπορεί τα πιο σκούρα μαλλιά να είναι η κατάλληλη επιλογή για σας. Μην παρασύρεστε.

Φέτος, τα σκούρα καστανά κερδίζουν έδαφος σίγουρα. Άλλωστε, όπως μα είπαν οι hair stylists Τζένη Κουκούτση και Βάσω Κάρτσωνα «Το μαύρο όπως και το σκούρο καστανό, συμβολίζουν την υποταγή αλλά και το κύρος. Υποδηλώνουν μυστηριώδη χαρακτήρα, ατίθασο και επαναστατικό». Αν, λοιπόν, νιώθετε ότι σας εκφράζει ίσως η αλλαγή που επιθυμείτε να είναι σε αυτήν την κατεύθυνση.

Προσέξτε όμως, γιατί υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί που μόνο οι ειδικοί μπορούν να μας τους επισημάνουν. Η Βάσω Κάρτσωνα συμβουλεύει να το αποφύγετε αν είστε σε πιο ώριμη ηλικία κι αυτό γιατί όπως λέει «Σε μεγάλες ηλικίες πρέπει να αποφεύγεται καθώς τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου».