Φυσικά, rock&roll waves στο show Blumarine

Φυσικά, rock&roll waves στο show Blumarine

Βήμα βήμα το χτένισμα από τον James Pecis για την Moroccanoil

Πεταλούδες, λουλούδια και άλλα στοιχεία της φύσης κοσμούν τα φορέματα στη συλλογή του οίκου για την Άνοιξη 2014, στοιχεία που ενώ είναι σε σειρά, είναι τοποθετημένα με έναν τέτοιο ρυθμό, που μοιάζουν σαν να μετακινούνται από τον αέρα.

Ο James Pecis δημιούργησε για την Moroccanoil μαλλιά με φυσικό και χαλαρό κυματισμό με μια αίσθηση ρομαντισμού αλλά και rock and roll. Το πάνω μέρος των μαλλιών τραβήχτηκε πίσω μακριά από το πρόσωπο, ώστε να ανεμίζουν πίσω από την πλάτη. «Δημιουργήσαμε looks με κίνηση τα οποία τόνιζαν τα πλούσια και όμορφα μαλλιά των κοριτσιών, διατηρώντας τα λαμπερά, sexy αλλά και δροσερά,» εξήγησε ο Pecis.

Πως δημιούργησε το Look:

-«Ξεκινώντας έβρεξα τα μαλλιά και προσέθεσα την Moroccanoil Hydrating Styling Cream στις ρίζες.»

- «Τα χτένισα κατά μήκος με την Moroccanoil Hydrating Styling Cream για να πετύχω ένα λείο και υγιές κράτημα, έπειτα συνέχισα με κανονικό στέγνωμα, χρησιμοποιώντας την Moroccanoil XL-PRO Paddle Brush και το καινούργιο Moroccanoil 2000 Professional Series Hair Dryer.»

- «Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα ένα ψαλίδι για μπούκλες 25mm, με αντίθετη κατεύθυνση κάθε φορά ώστε να δημιουργήσω ένα χαλαρό και φυσικό κυματισμό, και στερέωσα κάθε μπούκλα με τσιμπιδάκια για να ένα ελαφρύ και κλασσικό αποτέλεσμα.»

-«Όταν πλέον το χτένισμα ήταν έτοιμο, βούρτσισα τα μαλλιά με την Moroccanoil XL-PRO Paddle Brush και τα ψέκασα με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray. Μετά τα χτένισα και με τα δάχτυλά μου ώστε να μην πετάνε.»

- «Για να δώσω στα μαλλιά ένα πιο ζωντανό look, χρησιμοποίησα το Moroccanoil 2000 Professional Series Hair Dryer και την Moroccanoil XL-PRO Paddle Brush για να «ισιώσω» τις μπούκλες. Στη συνέχεια ψέκασα στις άκρες των δαχτύλων μου το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και πέρασα τα δάχτυλα μου σε όλο το μήκος των μαλλιών για να δώσω στο look ένα πιο δυνατό κράτημα.»

- «Για να διατηρήσω τον έλεγχο των μαλλιών και να εξασφαλίσω το κράτημα του χτενίσματος, πέρασα μια ελαστική κλωστή οριζόντια στο πίσω μέρος των μαλλιών. Αυτό εξασφάλισε μία ελεγχόμενη κίνηση. Ένας απλός εναλλακτικός τρόπος για να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε τσιμπιδάκια κάτω από τα μαλλιά.»

- «Τέλος, λίγα λεπτά πριν βγουν τα μοντέλα στην πασαρέλα, έκανα ένα ελαφρύ ψέκασμα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium αφού τσέκαρα τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής και το τελικό στήσιμο.»