Urban Surfer look στο show της Vanessa Bruno

Urban Surfer look στο show της Vanessa Bruno

O Eugene Souleiman της Wella Professionals εξηγεί πώς το δημιούργησε

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα look όπου η υφή θα έπαιζε πρωταρχικό ρόλο και οι ατέλειες της φύσης εξυμνούνται αντί να καλύπτονται», δήλωσε ο Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals για το look των μοντέλων στο show της Vanessa Bruno.

Το Urban Surfer look ήταν λιτό στο μπροστινό μέρος καθώς τα μαλλιά ίσιωσαν με πιστολάκι και στερεώθηκαν πίσω από τα αυτιά, αλλά είχαν μια σκόπιμα ατημέλητη αίσθηση χαλασμένου χτενίσματος στο πίσω μέρος. Μια πολύ χαμηλή αλογοουρά, που σχεδόν περνούσε απαρατήρητη με την πρώτη ματιά ήταν η τελευταία πινελιά σε αυτό το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα.

wel2

Αν θέλετε να αντιγράψετε το look ακολουθείστε τα βήματα του Eugene Souleiman:


- Ξεκινήστε με φρεσκολουσμένα μαλλιά στα οποία έχετε χρησιμοποιήσει το Wella Professionals Enrich Shampoo and Conditioner, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε άριστη κατάσταση.
- Ψεκάστε σε βρεγμένα μαλλιά την Wella Professionals Perfect Setting Λοσιόν για Πιστολάκι και στεγνώστε για να δημιουργήσετε ένα λείο φινίρισμα.
- Κάντε χωρίστρα στη μέση.
- Ψεκάστε Wella Professionals Ocean Spritz Λακ Φιξαρίσματος για look παραλίας στην επιφάνεια των μαλλιών για να δώσετε υφή και να τονίσετε τις «ατέλειες».
- Ψεκάστε ελαφρώς με Wella Professionals Shimmer Delight Σπρέι Λάμψης μόνο στις ρίζες στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια έντονη αντίθεση στην υφή των μαλλιών.
- Το κόλπο σε αυτό το χτένισμα είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο τα δάχτυλά σας για να δώσετε στυλ στα μαλλιά, ούτε χτένα ούτε βούρτσα. Έτσι, η υφή των μαλλιών είναι πιο ανάλαφρη και η κίνηση δείχνει πιο φυσική.
- Στη συνέχεια, ψεκάστε λίγο περισσότερο Ocean Spritz Λακ Φιξαρίσματος για look παραλίας κατά μήκος των μαλλιών και κατόπιν στριφογυρίστε τα, κρατώντας τα σφιχτά στην άκρη και στεγνώστε τα με πιστολάκι από κάτω με κατεύθυνση προς τα επάνω.
- Αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν κι αφήστε τα ελεύθερα.
- Μαζέψτε τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά και, τέλος, αφήστε λίγες μικρές τούφες ελεύθερες για πιο χαλαρό look.