Ένα πρωτότυπο νυφικό χτένισμα!

Ένα πρωτότυπο νυφικό χτένισμα!

Όπως το είδαμε στην Bridal Collection του Badgley Mischka

Το show του Οίκου Badgley Mischka για τα νυφικά του 2014, είχε ως πηγή έμπνευσης τις femme fatales του κλασικού Hollywood- Bette, Joan, Rita, Ava, Grace- αλλά με μια δόση ανεμελιάς και νωχελικότητας της Γαλλικής Ριβιέρας της δεκαετίας του 1930.

Το hair style επιμελήθηκε ο Felix Fischer για τη Moroccanoil, ο οποίος δημιούργησε ένα πρωτοποριακό νυφικό look επηρεασμένο από τις υφές των 70s και τις κουπ της δεκαετίας του 1920.

Το υπέροχο ρομαντικό look, τόνισαν μικρές μπούκλες με όγκο σε ένα σύγχρονο καρέ με έντονες γωνίες και γραμμές. Κομμένα πιο κοντά στο πίσω μέρος και μακρύτερα στο πλάι και στην κορυφή, το look είχε μια έντονη ασύμμετρη χωρίστρα στο πλάι.

Ο Felix fischer εξηγεί πώς το δημιούργησε:

- «Στην αρχή προετοίμασα τις άκρες των μαλλιών με Moroccanoil Treatment

- Για να εξασφαλίσω το ύψος που απαιτείται, χρησιμοποίησα το νέο Moroccanoil Root Boost (προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α.) σε όλα τα μαλλιά.

- Έπειτα, για να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί όγκος που να μοιάζει υγιής, άπλωσα το Moroccanoil Volumizing Mousse, στα υπόλοιπα μαλλιά και τα άφησα να στεγνώσουν

- Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα ένα σίδερο 7/8" για μπούκλες, ξεκινώντας από το πλάι και δημιούργησα μικρές μπούκλες οι οποίες κλιμακώνονται και καλύπτουν η μία την άλλη και πρόσθεσα μια καρφίτσα για τα μαλλιά

- Προχώρησα με ένα ελαφρύ ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, για φυσικό look που διαρκεί.

- Μετά, με τη βοήθεια της βούρτσας, ανασήκωσα τα μαλλιά για μια πιο αέρινη όψη και για να αποκτήσουν ακόμα περισσότερο ύψος και όγκο. Συνέχισα, λειαίνοντας τα μαλλιά γύρω από την κορυφή με τη Moroccanoil Round Brush.

- Τελείωσα με ένα ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για επιπλέον κράτημα και χρησιμοποίησα το Moroccanoil Glimmer Shine Spray στην κορυφή για να αντανακλούν τα φώτα στην πασαρέλα