Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση, απαντάνε στις «αποχρώσεις» σας

Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση, απαντάνε στις «αποχρώσεις» σας

Μας ρωτήσατε στο άρθρο για το σκούρο καστανό – μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά: Είμαι ξανθιά και θέλω να τα βάψω αλλά θέλω να πετύχω το χρώμα που βλέπω. Ποια βαφή πρέπει να χρησιμοποιήσω; Οι hair colorists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση, μας δίνουν την απάντηση.

«Αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή δοκιμαστικά, και δεν είστε σίγουρη ότι θα παραμείνετε στη συνέχεια πιστή στα σκούρα χρώματα, τότε είναι καλύτερα να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας βάψει με Luocolor της L' Oreal Professionnel» λέει η hair colorist Βάσω Κάρτσωνα και εξηγεί «Tο χρώμα που δίνει είναι κάπως διάφανο, τα φωτίζει και δημιουργεί πολλές λάμψεις στα μαλλιά. Επιπλέον, αν θελήσετε να ξαναγυρίσετε στα ανοιχτά γιατί το μετανιώσατε θα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι αν τα βάφατε με άλλες βαφές. Μία απόχρωση που αξίζει να δείτε είναι το 5.31 της Luocolor, αλλά την τελική απόχρωση για το διό σας χρώμα θα πρέπει να τη βρείτε μαζί με τον κομμωτή σας».

«Αν, όμως, είστε σίγουρες για την αλλαγή που θέλετε τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας βάψει ο κομμωτής σας με Diacolor της L' Oreal Professionnel» λέει η hair colorist Τζένη Κουκούτση. «Είναι χρωμογαλάκτωμα και το χρώμα που θα δώσει είναι γεμάτο και πλούσιο. Αν έχετε λευκά που πρέπει να καλυφθούν, τότε η επιλογή σας πρέπει να είναι η Majirel της L' Oreal Professionnel, που έχει πολύ μεγάλη κάλυψη» διευκρινίζει η Τζένη.

«Όσο για την απόχρωση» λέει «η Majirel 6.53 από τα Μarron Havane Chic είναι κολακευτική, αλλά, πάλι η τελική επιλογή θα πρέπει να γίνει μαζί με τον κομμωτή σας, γιατί υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να λάβει υπόψη, τους οποίους μπορεί να υπολογίσει μόνο αφού σας δει από κοντά».