Τι έκανε στα μαλλιά της η Alexa Chung;

Τι έκανε στα μαλλιά της η Alexa Chung;

Το Hairchalk είναι ό,τι πιο hot στο χρώμα των μαλλιών! 

«Είμαι σαν το Μικρό μου Πόνυ. Κάναμε μωβ και μπλε, που στα μαλλιά μου βγήκε μια απόχρωση τυρκουάζ, η οποία μου αρέσει πολύ» είπε η Alexa Chung στη Vogue από τα κεντρικά της L'Oreal Professionnel.

«Μου τα έβαψε ο James Galvin αλλά τα Hairchalks είναι πολύ εύκολα στη χρήση και το χρώμα μένει για 3 λουσίματα» συμπλήρωσε.

Το Hairchalk της L'Oreal Professionnel ήρθε και στην Ελλάδα και πράγματι είναι η καλύτερη λύση για εσάς που βαριέστε τη μονοτονία, θέλετε αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας και χωρίς ταλαιπωρία. Πρόκειται για το 1ο Μακιγιάζ Μαλλιών, που μπορείτε να το φοράτε χωρίς καμία δέσμευση και να το αφαιρέσετε όποτε θέλετε- σαν ένα βερνίκι νυχιών!

Η σύνθεσή του επιτρέπει την εφαρμογή σε όλες τις βάσεις και είναι κατάλληλο για ανοιχτά και αλλά και για πιο σκούρα μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε flashy ή πιο διακριτική απόχρωση, όμως όλα τα χρώματα είναι σταθερά, δεν ξεβάφουν στα ρούχα (ή στη βροχή), είναι λαμπερά και φεύγουν μετά από 2-3 λουσίματα ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος που εφαρμόστηκε αλλά και την ποιότητα των μαλλιών.

Το Hairchalk κυκλοφορεί σε 8 τέλειες αποχρώσεις! Θα το βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια και μπορεί να σας κάνει την εφαρμογή ο κομμωτής σας αλλά είναι τόσο απλό που μπορείτε να το αγοράσετε και να το κάνετε μόνες στο σπίτι!