Ψεύτικες βλεφαρίδες: Οδηγός της τελευταίας στιγμής

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Οδηγός της τελευταίας στιγμής

Tips για να τις φορέσετε τέλεια! 

Η εποχή όπου οι ψεύτικες βλεφαρίδες φαίνονταν σαν... ψεύτικες, έχει παρέλθει εδώ και καιρό.

Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών επικεντρώθηκαν στο να δημιουργήσουν ψεύτικες βλεφαρίδες από υλικά τελευταίας τεχνολογίας που μοιάζουν απολυτα με τις φυσικές και άνοιξαν την γκάμα τους με πολλά, διαφορετικά μεγέθη ώστε να βρείτε τα ιδανικά για το σχήμα των βλεφαρίδων σας αλλά και για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε- από το πιο φυσικό μέχρι το πιο δραματικό.

Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε στην gallery εκείνες που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας αυτή τη σεζόν για να πάρετε ιδέες. Εσείς ρίξτε μια ματιά στα tips εφαρμογής και δοκιμάστε τις στο μακιγιάζ του ρεβεγιόν!

Tips για την εφαρμογή τους

1. Ξεκινήστε με απόλυτα καθαρές βλεφαρίδες και γυρίστε τις με το ειδικό ψαλιδάκι.

2. Αφού επιλέξετε το σχήμα και το μέγεθος που θέλετε, δουλέψτε τις ελάχιστα με τα δάχτυλά σας ώστε να αποκτήσουν ελαστικότητα. Φέρτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σύρριζα στο άνω βλέφαρο, για να βεβαιωθείτε πως έχουν το μήκος που θέλετε. Αν όχι, μπορείτε να το διορθώσετε με ένα ψαλιδάκι νυχιών.

3. Βάλτε μια λεπτή στρώση κόλλας στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων και τοποθετήστε τις προσεκτικά, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική, πιέζοντας ελαφρά.

4. Αφού στεγνώσουν, περάστε μια στρώση μάσκαρα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, για μεγαλύτερη ένταση και φυσικό αποτέλεσμα. Συνεχίστε με eyeliner, το οποίο θα περάσετε σύρριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων ώστε αφενός να καλύψετε τυχόν κενά, αφετέρου να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα.