Bronde: Το αγαπημένο hair color των celebrities!

Bronde: Το αγαπημένο hair color των celebrities!

Στα looks που προτείνει η L'Oreal Professionnel για τη νέα σεζόν! 

Για το Bronde σας έχουμε ήδη μιλήσει εδώ και κάμποσο καιρό. Είναι το hair color που αγάπησαν πολλές stars του Hollywood- με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα την Jennifer Aniston, την Gisele Bundchen, την Sarah Jessica Parker και την Jennifer Lopez.

Τι είναι το Bronde; Είναι το χρώμα που προκύπτει όταν συγχωνεύονται αρμονικά το καστανό (brown) με το ξανθό (blonde), δίνοντας ένα κολακευτικό, λαμπερό χρωματικό αποτέλεσμα. Το "bronde" στην πραγματικότητα είναι μια τάση που μειώνει την αντίθεση μεταξύ του χρώματος των μαλλιών και του τόνου της επιδερμίδας, για να δημιουργηθεί μια αρμονία στις αποχρώσεις.

Αυτό σημαίνει πως το νέο χρώμα είναι το πλέον κατάλληλο για πιο ζεστούς τόνους επιδερμίδας, ενισχύει το πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά και μπορεί να ταιριάξει τέλεια και σε πιο ώριμες γυναίκες. Με το "bronde", οι ξανθιές μπορούν να απολαύσουν ένα κομψό χρώμα με βάθος, ενώ οι μελαχρινές μπορούν να έχουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς να ξανοίξουν τα μαλλιά τους!

Malena Bronde

Η L'Oreal Professionnel συμπεριλαμβάνει την τάση στα It Looks για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, με πρόσωπο την Malena Costa, την διάσημη Ισπανίδα μοντέλο και fashion blogger. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο hair expert Anthony Turner "το look ταιριάζει τέλεια στο χρώμα καραμέλας του τόνου επιδερμίδας της Malena. Το χρώμα κάνει τη συνολική εμφάνισή της να φαίνεται ζεστή και καλοκαιρινή, χωρίς να απέχει πολύ από το ξανθό. Είναι αρκετά σέξι στην πραγματικότητα!"

Το Βronde αποτελεί μια νέα ιδιαίτερη τεχνική για την τάση στο χρώμα και η L'Oreal Professionnel την φέρνει στη διάθεσή μας αυτή τη σεζόν!