Hot trend: Μανικιούρ σε δύο τόνους!

Hot trend: Μανικιούρ σε δύο τόνους!

Το είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και μάθαμε πώς γινεται! 

Στο show της Marissa Webb στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο 2014, είδαμε ζεστά tweed, δέρμα και άνετα πλεκτά, μια συλλογή που έκανε παιχνίδι με τις υφές και τα σχήματα, δίνοντας μια απαλή, θηλυκή αίσθηση σε υφάσματα που κατά κύριο λόγο τα συναντάμε στην αντρική γκαρνταρόμπα.

Στα παρασκήνια, η Maybelline New York και η makeup artist Alice Lane, δημιούργησαν ένα απόλυτα chic μακιγιάζ με στοιχεία "αγοροκόριτσου", ένα look που εδενε τέλεια με τη συλλογή της σχεδιάστριας. Η άψογη επιδερμίδα και τα καλοσχηματισμένα φρύδια έγιναν η κορνίζα για τα μάτια των μοντέλων στα οποία χρησιμοποιήθηκε η σκιά Eye Studio Color Tattoo Metal στην απόχρωση Barely Branded. Οι βλεφαρίδες καλύφθηκαν με αρκετές στρώσεις μάσκαρα στην εξωτερική γωνία των ματιών, με αποτέλεσμα να "ανασηκώνεται" το βλέμμα. Τελος, η Lane έδωσε όγκο στα χείλη απλωνοντας το lip balm Color Sensational The Buffs στην απόχρωση Blushing Beige, και το Color Sensational The Vivids, Pink Pop, και τέλος άπλωσε από πάνω το Fit Me Blush, Medium Mauve με ένα πινέλο σκιάς.

Αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο από όλα ήταν το μανικιούρ: η μανικιουρίστ της Maybelline New York, Honey, δημιούργησε ένα look σε δύο τόνους και έπαιξε με 2 χρωματικούς συνδυασμούς: επέλεξε το βερνίκι Color Show Nail Lacquer στην απόχρωση Home Sweet Chrome και Pink Embrace τα οποία χρησιμοποίησε ως βάση. Στη συνέχεια άπλωσε διαγώνια το Dressed To Kill, καλύπτοντας τη μισή επιφάνεια του νυχιού, δημιουργώντας ένα mani σε δύο τόνους που τόνιζαν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι με τις υφές της Marisa Webb- τέλειο!