Tips για λαμπερή επιδερμίδα από 4 διάσημους makeup artists!

Tips για λαμπερή επιδερμίδα από 4 διάσημους makeup artists!

Κατευθείαν από το backstage της New York Fashion Week

Η φυσικά φωτεινή, δροσερή επιδερμίδα συνεχίζει να είναι η μεγάλη αγάπη των makeup artists και για την επόμενη σεζόν- πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι αλλιώς;

"Το μοντέρνο κορίτσι θέλει όμορφη, τέλεια επιδερμίδα" λέει η makeup artist Pat McGrath από το backstage του show της Victoria Beckham, όπου χρησιμοποίησε μια λεπτή στρώση του Skin Luminizer Foundation της Max Factor. "Αυτή η φυσική λάμψη, εκ των έσω, είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή του glamour" συμπλήρωσε.

Όμως, υπάρχουν παγίδες: "Αν απλώσετε φον ντε τεν σε μια ξηρή επιδερμίδα, δεν θα δείξει ποτέ τόσο ωραίο" λέει ο James Kalliardos, ο οποίος επιμένει πως πριν από όλα, το μυστικό για μια φυσικά δροσερή, φρέσκια επιδερμίδα είναι η σωστή φροντίδα της. "Όλες οι γυναίκες χρειάζονται απολέπιση, είτε με ένα scrub- προσωπικά μου αρέσει του NARS, είτε βρέχοντας ένα βαμβάκι με το νερό ντεμακιγιάζ Bioderma Créaline H2O και περνώντας το από το πρόσωπο. Επίσης πιστεύω πολύ στην βιταμίνη C, και μου αρέσει η Avalon Organics Vitamin C Renewal Cream. Πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, απλώνω την Avène Cold Cream. Είναι πολύ παχιά- σαν αυτή που φόραγε η Lucy σε εκείνη την παλιά τηλεοπτική σειρά!"

"Πάντα χρησιμοποιώ ροδόνερο για να προετοιμάσω την επιδερμίδα. Είναι εξαιρετικό και τα κορίτσια το λατρεύουν. Επίσης, η ενυδατική Embryolisse δίνει πολύ καλή υφή στην επιδερμίδα πριν απλώσω το φον ντε τεν", λέει η Diane Kendall ενώ η Lucia Pica, αποκαλύπτει πως σχεδόν πάντα προετοιμάζει την επιδερμίδα των μοντέλων με την ενυδατική της Sisley και ένα έλαιο "γιατί αν δημιουργήσω μια κρεμώδη βάση, το concealer "εισχωρεί" στην επιδερμίδα και δεν είναι "πηχτό". Η Elemis έχει αυτές τις κάψουλες με έλαιο τριαντάφυλλου και λεβάντα, που μου αρέσουν πολύ, και επίσης μου αρέσει το Rosehip Oil της Organic Pharmacy. Η Maybelline Dream Fresh BB Cream είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που έχει και ελάχιστη λάμψη!" λέει η ειδικός.