3 hot χτενίσματα που είδαμε στην London Fashion Week!

3 hot χτενίσματα που είδαμε στην London Fashion Week!

Με την υπογραφή Tony&Guy! 

Ένα από τα beauty brands που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τα trends και τα catwalks είναι τα Tony&Guy, και βέβαια, η πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση!

toni 1

Ο Mark Hampton,Παγκόσμιος Πρεσβευτής των Toni&Guy, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τις τάσεις και τις συλλογές των πιο fashion forward σχεδιαστών, Vivienne Westwood, Mathew Williamson και Fashion East, ανέλαβε τα hair looks που συνόδευαν και αναδείκνυαν στο maximum τα fashion trends της σεζόν.

vivienne sosto


Η Vivienne Westwood παρουσίασε τη συλλογή ρούχων Red Label, η οποία είχε ως έμπνευση τη Βρετανική κληρονομιά. Έχοντας αναφορές από τη συλλογή Harris Tweed της δεκαετίας του '80, παρουσίασε ιδιαίτερα παραδοσιακά ρούχα σε φίνα Βρετανικά υφάσματα. Η Red Label συλλογή χαρακτηρίζει τη γυναίκα που γεννήθηκε σε ένα προνομιακό περιβάλλον, έχει καλλιτεχνική φύση, είναι τολμηρή, κοινωνική, θερμή και τραβά την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Το Toni&Guy hairstyle που χαρακτηρίζει και αναδεικνύει τη Red Label συλλογή της Vivienne Westwood, είναι το Glamour, και συγκεκριμένα ένα στιλ που θυμίζει Marilyn Monroe, με απείθαρχα και έντονα τελειώματα στα μαλλιά, που προβάλλει την έντονη προσωπικότητα και το ανήσυχο πνεύμα της.

williamson

Ο Mathew Williamson στη συλλογή που παρουσίασε, εμπνεύστηκε από την αισιοδοξία και την αίγλη τη δεκαετίας του '70. Η συλλογή δημιουργήθηκε για γυναίκες με δυναμισμό και κύρος, που παράλληλα όμως, αποπνέουν ένα παιχνιδιάρικο και ενθουσιώδες πνεύμα. Ιδανικό για αυτή τη συλλογή, η σειρά Classic της Tony&Guy, καθώς δημιουργεί τα πιο cool and chic λαμπερά χτενίσματα.

fashion-east

Τέλος, οι Fashion East, που στο σχήμα τους ανήκουν οι σχεδιαστές Helen Lawrence, Ashley Williams και Louise Alsop, παρουσίασαν συλλογές που ενέπνεαν παιδικότητα και ανεμελιά και συνοδεύονταν από χαλαρά φυσικά χτενίσματα της σειράς Classic, vintage outfits με ίσια μαλλιά από τη σειρά Casual, και τέλος, γραφικά μοτίβα πάνω σε layering ρούχα με wet punk πλεξούδες από τη σειρά Creative.