Αγρίεψαν τα πράγματα: Ποιός οίκος προτείνει αυτά τα φρύδια για την επόμενη σεζόν;

Αγρίεψαν τα πράγματα: Ποιός οίκος προτείνει αυτά τα φρύδια για την επόμενη σεζόν;

Από το Παρίσι, με αγάπη

"Ξεκινήσαμε έχοντας στο μυαλό μας τη φύση, θέλαμε να μιμηθούμε τα μάτια της κουκουβάγιας" είπε από τα παρασκήνια του show του Alexander McQueen η Pat McGrath

"Μετά αρχίσαμε να παίζουμε με το σχήμα για να κάνουμε κάτι πολύ ακραίο, πολύ punk", είπε εξηγώντας τα πολύ φουντωτά φρύδια που η ίδια μαζί με την ομάδα της τοποθέτησαν στα φρύδια των μοντέλων, πριν ανέβουν στο catwalk. Μάλιστα, ένα πιο απαλό, μικρότερο set τοποθέτησαν και στις επάνω βλεφαρίδες.

Η McGrath δημιούργησε δύο looks για την designer του οίκου Sarah Burton: το ένα ήταν dark, με τα πολύ άγρια, επιθετικά φρύδια και το άλλο ήταν φουτουριστικά μάτια με μεταλλικές σκιές σε ένα ιδιαίτερο mix χρωμάτων, μπορντό, ασημί και χρυσό πάνω σε κατάλευκη επιδερμίδα και "σβησμένα" φρύδια- σαν ξωτικά.

Όσο για τα μαλλιά, ο Guido Palau δημιούργησε ένα γλυπτό look, με μικρές σφιχτές πλεξούδες που αγκάλιαζαν γύρω γύρω, ολόκληρο το κεφάλι και δύο ολόισιες τούφες που έπεφταν στα πλαϊνά του κεφαλιού, πάνω στα αυτιά, ένα χτένισμα που όπως είπε η Pat McGrath έδενε τέλεια με την "αθωότητα, τον ρομαντισμό και το σκοτάδι" της συλλογής.