5 tips για να αποκτήσετε τις πιο καμπυλωτές βλεφαρίδες που είχατε ποτέ!

5 tips για να αποκτήσετε τις πιο καμπυλωτές βλεφαρίδες που είχατε ποτέ!

Aπό τον διάσημο makeup artist Dick Page

Κάθε μήνα ο Dick Page, ένας από τους πιο διάσημους makeup artists στον κόσμο και Artistic Director στο μακιγιάζ της Shiseido, μας αποκαλύπτει τεχνικές και αγαπημένα του προϊόντα για επαγγελματικό μακιγιάζ... από τα χεράκια μας!

Αυτό το μήνα κάνει focus στα μάτια και μας δείχνει πώς μπορούμε σε 5 βήματα να αποκτήσουμε απίθανα καμπύλες βλεφαρίδες, που μαγνητίζουν το βλέμμα:

mascara shiseido

Ξεκινήστε πιέζοντας το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες 3 φορές στη βάση, στη μέση και στην άκρη των βλεφαρίδων για να επιτευχθεί η φυσική καμπύλη που αναζητάτε. Και μετά:

1. Εφαρμόστε 1 - 2 στρώσεις από τη μάσκαρα- βάση Nourishing Mascara Base στις βλεφαρίδες. Αν δεν έχετε πολλές βλεφαρίδες από φυσκού σας, αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα ενισχύσει τις υπάρχουσες και θα τους δώσει μια μικρή καμπύλη.

2. Απλώνοντας τη Nourishing Mascara Base, όχι απλά ενισχύετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας αλλά εξασφαλίζετε πως η μάσκαρα που θα φορέσετε από πάνω θα γίνει αδιάβροχη- άρα δεν κινδυνεύετε από μουτζούρες, ειδικά τώρα που ο κάνει οποιοδήποτε mascara αδιάβροχη!

3. Ιδανικά, για να χτίσετε έντονες, καμπυλωτές βλεφαρίδες χρειάζονται 2 mascara: Η Perfect Mascara Defining Volume προσθέτει όγκο ενώ η Perfect Mascara Full Definition θα τους δώσει εντυπωσιακό μήκος.

4. Περιστρέψτε το βουρτσάκι αρκετές φορές στις βλεφαρίδες για να πάρουν την ιδανική ποσότητα του προϊόντος. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε τη mascara από τη βάση προς τις άκρες και προχωρήστε κινώντας το βουρτσάκι από αριστερά προς τα δεξιά, με κατεύθυνση ζιγκ ζαγκ.

5. Τέλος, χρησιμοποιήστε το Automatic Fine Eyeliner για να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας με μια πραγματικά μαύρη λεπτή γραμμή eyeliner που θα κάνετε στη βάση των βλεφαρίδων σας.