Βήμα- βήμα: πώς θα κάνετε μόνες σας το έντονο βλέμμα της Cara Delevingne!

Βήμα- βήμα: πώς θα κάνετε μόνες σας το έντονο βλέμμα της Cara Delevingne!

Ένα από τα looks που ξεχώρισαν στο Met Gala! 

Τα πιο όμορφα πρόσωπα του Met Gala πέρασαν από τα χέρια του και εκείνος έβαλε το μαγικό του άγγιγμα για να απογειώσει τη λάμψη τους!

Ο λόγος για τον makeup artist Vincent Oquendo, ο οποίος μίλησε στο Style.com και εξήγησε πώς έδωσε έμφαση στο βλέμμα της Cara Delevingne- δείτε τι έκανε και αντιγράψτε τον!

1. Ξεκινήστε δημιουργώντας μια γραμμή στο άνω βλέφαρο με φορά προς τα έξω και πάνω, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, καφέ μολύβι και φιξάρετε με μια ματ, γήινη σκιά.

2. Απλώστε μια κρεμώδη μπεζ-καφέ σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο, κάνοντας καλό blending προς την κόγχη του ματιού (ο makeup artist χρησιμοποίησε το Caviar Stick Eye Colour, Cocoa της Laura Mercier- τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά στο Carelab by attica). "Πρέπει να κάνετε γρήγορα το blending, γιατί στεγνώνει αμέσως. Αλλά από τη στιγμή που θα στεγνώσει η σκιά είναι αδιάβροχη και τέλεια για το red carpet γιατί μένει σταθερή, εξήγησε ο ειδικός.

3. Περάστε ένα μπρονζέ pigment πάνω από τη σκιά για να δώσετε βάθος. Δοκιμάστε το Illuminating Eye Colour, Earth Glow της Laura Mercier.

4. Για να δώσετε έμφαση, υπογραμμίστε το εσωτερικό των ματιών με ένα μαύρο, αδιάβροχο eyeliner σε μορφή gel, και συνεχίστε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

5. Τοποθετήστε ένα πλήρες σετ ψεύτικων βλεφαρίδων στο άνω βλέφατο και χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να τους δώσετε φυσική καμπύλη. Απλώστε άλλη μια στρώση μάσκαρα για να ολοκληρώσετε το look.

6. Στα "διάσημα" φρύδια της Cara Delevingne άπλωσε ένα συνδυασμό από μια απαλή, διάφανη σκιά στον φυσικό της τόνο και ένα μολύβι (ο ίδιος χρησιμοποίησε την Omega Eye Shadow της MAC και το μολύβι Brow Wiz, Medium Ash της Anastasia), για να τα γεμίσει και να δώσει μήκος στο τόξο τους. Πάντα είμαι cool με τα φρύδια, ειδικά όταν χρησιμοποιώ μπρονζέ σκιές στα μάτια- μου αρέσει η αντίθεση που δίνει έμφαση στα μάτια αλλά με έναν διακριτικό τρόπο, είπε ο makeup artist.