Φορέστε το eyeliner όπως τα μοντέλα του Dior!

Φορέστε το eyeliner όπως τα μοντέλα του Dior!

Tips από τον διάσημο makeup artist, Peter Philips

Eyeliner και φρέσκια, φωτεινή επιδερμίδα: τι πιο απλό και ταυτόχρονα πιο εντυπωσιακό και θηλυκό από αυτό το διαχρονικό look που επαναπροσδιόρισε ο Peter Philips, στο ντεμπούτο της συνεργασίας του με τον οίκο Dior στο show για τη Resort Collection 2015.

"Δοκιμάσαμε χρώμα στα μάτια στην αρχή αλλά "κλωτσούσε" με τα πάντα. Η έμπνευση της συλλογής είναι αυτά τα φουλάρια με prints αλλά υπάρχει και μια γραμμή με μαύρο που "τρέχει" σε όλη τη συλλογή. Κατά μία έννοια, λειτουργεί ως βάση για όλα τα χρώματα της συλλογής" εξήγησε ο Peter Philips, από τη θέση του Creative & Image Director στο μακιγιάζ του οίκου Dior.

Αφού χρησιμοποίησε το eyeliner Dior Addict It-Line για να τονίσει (σε βαθμό υπερβολής) τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες όπου την τράβηξε αρκετά προς τα έξω για να τονίσει το σχήμα των ματιών, πέρασε από πάνω μια ματ μαύρη σκιά από την παλέτα 5 Couleurs για ένα βελούδινο τελείωμα. Την ιριδίζουσα ροζ σκιά από την παλέτα τη χρησιμοποίησε στο άνω βλέφαρο για να δώσει λάμψη ενώ την περλέ λευκή, στο κενό ανάμεσα στο τελείωμα του eyeliner. Και βέβαια, εκτός από το eyeliner και τη μάσκαρα, ο makeup artist χρησιμοποίησε και ψεύτικες βλεφαρίδες για να δώσει ακόμα πιο δραματικό εφέ στο look.

Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν ελαφρύ και φρέσκο. Ένα πέπλο από το Star Foundation του Dior που έρχεται τους επόμενους μήνες, μια ιδέα από το ροδαλό DiorBlush Vibrant Color Powder Blush, ένα άγγιγμα από το κραγιόν Rouge Dior σε μια απόλυτα nude απόχρωση, την Trompe L'Oeil. Σε συνδυασμό με τα χτενίσματα του Guido Palau, το αποτέλεσμα ήταν ανεπιτήδευτα κομψό. "Είναι resort, αλλά μέσα από τη ματιά του Raf" είπε ο Peter Philips και συμπλήρωσε: "Οπότε καταλαβαίνετε, είναι λίγο πιο αυστηρό".