Δεν σας αρέσουν τα smoky eyes που φτιάξατε; Δείτε πώς θα τα διορθώσετε!

Δεν σας αρέσουν τα smoky eyes που φτιάξατε; Δείτε πώς θα τα διορθώσετε!

Plus: 3 tricks που κάνουν οι ειδικοί για τέλειο αποτέλεσμα!

Τα Smoky Eyes έχουν πολλά μυστικά και κάθε makeup expert έχει τα tips&tricks του για να φτάνει στο τέλειο αποτέλεσμα.

Τρεις κορυφαίοι makeup artists του Hollywood εξομολογήθηκαν στο περιοδικό allure από ένα μικρό μυστικό τους, που όμως κάνει τη διαφορά- και όλα τους είναι τόσο απλά, που το μόνο που χρειάζεται είναι να τα θυμηθείτε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη σας, έτοιμη να κάνετε smoky look!

1. "Δεν ξεκινάω ποτέ να κάνω smoky eyes χωρίς φυσικά δάκρυα", λέει ο Troy Surrat. "Όταν το λευκό των ματιών είναι λαμπερό και καθαρό, τότε το contrast που κάνουν με τις σκοτεινές σκιές του smoky μακιγιάζ κάνει τα μάτια να δείχνουν τεράστια".

2. "Είναι πιο μοντέρνο να αφήνετε το τόξο κάτω από τα φρύδια εντελώς φυσικό" συμβουλεύει η makeup artist της Chanel, Kate Lee. "Αν πρέπει να το φωτίσετε, απλώστε λίγο concealer αλλά αποφύγετε ο,τιδήποτε έχει μικρομόρια λάμψης".

3. "Τονίζοντας και τα φρύδια σας, είναι σαν να απογυμνώνετε το βλέμμα σας", λέει η Jillian Dempsey. "Προσωπικά λατρεύω ένα σχετικά "χλωμό", φυσικό φρύδι σε συνδυασμό με μια δραματική, έντονη σκιά. Περάστε τα φρύδια σας με ένα διάφανο gel και χρησιμοποιήστε μολύβι μόνο στα σημεία που ενδεχομένως χρειάζονται γέμισμα".

Αν τα smoky eyes που κάνατε δεν είναι... smoking hot όπως θα θέλατε- και για να μην γκρεμίσατε όσα "χτίσατε" με κόπο- μπορείτε να κάνετε μια έξυπνη διορθωτική κίνηση: "Χρησιμοποιήστε το μολύβι ή την σκιά σε σκόνη με την οποία δουλέψατε και ενώστε την πάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων στην εξωτερική γωνία των ματιών, σχηματίζοντας ένα V", συμβουλεύει η Jillian Dempsey.