Το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ: Step by step πώς να το πετύχετε!

Το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ: Step by step πώς να το πετύχετε!

Τέλειο φυσικό look, για τις βόλτες σας στο νησί

Είναι αλήθεια. Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να απαρνηθούμε τα βαριά καλλυντικά και να βγάλουμε προς τα έξω την πιο φυσική και λαμπερή πλευρά του εαυτού μας. Η επιδερμίδα μας αποκτά χρυσαφένια όψη και το μακιγιάζ έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Για τις ημέρες που θέλετε να δώσετε μια extra λάμψη στην επιδερμίδα σας, σας έχουμε το απόλυτο καλοκαιρινό look. Οι D&G μας έδωσαν την τέλεια έμπνευση. Αυτό το μακιγιάζ θα το λατρέψετε. Aκολουθήστε τις συμβουλές της διάσημης Βρετανίδας make up artist Pat McGrath:

«Για να τονίσουμε τα μάτια, χρησιμοποίησαμε δύο διαφορετικές D&G σκιές (Desert και Gold). Aρχικά εφαρμόσαμε την μπεζ σκιά κατά μήκος των βλεφάρων και έπειτα τονίσαμε ακόμη περισσότερο το βλέμμα περνώντας μια λεπτή γραμμή στο κάτω βλέφαρο. Στη συνέχεια, περάσαμε με ένα υγρό πινελάκι τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, με τη χρυσή απόχρωση, η οποία χαρίζει μεταλλική λάμψη και δημιουργεί ακαταμάχητο βλέμμα. Τέλος, τραβήξαμε μια πολύ λεπτή γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφάρων με το D&G Eyeliner σε chocolate απόχρωση.

Όσο για τα φρύδια; Τα γεμίσαμε διακριτικά με το Shaping Eyebrow Pencil της εταιρείας και ολοκληρώσαμε το look χρησιμοποιώντας στα χείλη δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν (Traviata και Bellissima) για extra λάμψη.»

Δοκιμάστε το!

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας μάσκαρα με χρώμα!

Θέλετε να φορέσετε πορτοκαλί κραγιόν; Δείτε ποια απόχρωση σας ταιριάζει!