Το νέο video της Lady Gaga "μυρίζει"... αισθησιασμό!

Και ταιριάζει τέλεια στο νέο της άρωμα, το Eau de Gaga

Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την Lady Gaga αλλά ναι, το short film για το νέο της άρωμα είναι προκλητικό, super sexy, αισθησιακό - με δυο λέξεις: απόλυτα Gaga!

Πριν λίγες μέρες σας συστήσαμε το ολοκαίνουριο Eau de Gaga, ένα κοκτέιλ που δημιουργήθηκε για να φοριέται από γυναίκες και άντρες, και ο διάσημος φωτογραφος Steven Klein ανέλαβε το concept του αρώματος με την ιδιαίτερη ματιά του.

Γυρισμένο σε black& white, το short film έχει πρωταγωνίστρια την Lady Gaga, φυσικά, ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ξαπλωμένη ανάμεσα σε ημίγυμνους άντρες, να παίζει με την κάμερα και να τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Και, επειδή το Eau de Gaga είναι ένα υπέροχο άρωμα που ξεδιπλώνει διαφορετικές πτυχές του πάνω στη γυναικεία και την αντρική επιδερμίδα, στο short film η κάμερα μας μεταφέρει για κάποια δευτερόλεπτα μέσα σε ένα... ρινγκ ενώ το τραγούδι που "ντύνει" το σενάριο είναι το "I can't give you anything but love", ένα ντουέτο της Lady Gaga με τον Tony Bennett!

Απολαύστε αυτή την μοναδική performer στο short film και περάστε οπωσδήποτε μια βόλτα από το κοντινότερό σας κατάστημα Sephora (όπου θα βρείτε αποκλειστικά τα αρώματα της Lade Gaga) για να δοκιμάσετε μια οσφρητική εμπειρία χωρίς περιορισμούς, αυτή που θα σας δώσει το νέο Eau de Gaga, αλλά μπορείτε να μπείτε και στο http://www.sephora.gr/Brands/Lady-Gaga/r.15548.152.0.html.