Μαργαρίτες τον χειμώνα;! Ο Marc Jacobs έκανε ξανά το θαύμα του!

Δείτε το video που έφτιαξε με την Sofia Coppola και πάρτε μια ανάσα από... άνοιξη! 

Να πίνεις ζεστή σοκολάτα για να ζεσταθείς και να ανοίγεις ένα email που φέρνει την άνοιξη στα μάτια σου- μόνο ο Marc Jacobs θα μπορούσε να σκεφτεί έναν τέτοιο συνδυασμό, μια ανάσα πριν μπει ο Δεκέμβριος!

Ο δαιμόνιος designer, μαζί με την αγαπημένη του φίλη Sofia Coppola, δημιούργησαν ένα νέο short film για τα 3 best selling αρώματα Daisy, με εικόνες τρυφερές, αιθέριες, σε ένα ανθισμένο λιβάδι- ένα όνειρο 30 δευτερολέπτων!

Η οικογένεια Daisy μόλις πρόσφατα απέκτησε νέο μέλος, το Daisy Dream, ένα άρωμα που δημιούργησε ο Marc Jacobs για το κορίτσι που τολμά να ονειρεύεται. Μαζί με τον αρωματοποιό Albert Morillas, έφτιαξαν ένα αιθέριο ελιξίριο, λαμπερό και ανέμελο, με fruity floral χαρακτήρα. Πριν από αυτό, γνωρίσαμε το Daisy Eau So Fresh, φρουτώδες, ζωηρό, ζουμερό, ένα κοκτέιλ από κόκκινο γκρέιπφρουτ, αχλάδι, βιολέτα, άγριο τριαντάφυλλο, εξωτικό λίτσι και στη βάση musk και ξύλο κέδρου.

Το 2007, ήταν η χρονιά που λανσαρίστηκε το πρώτο άρωμα Daisy, ένα άρωμα που λάτρεψαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για τον σοφιστικέ χυμό του από άγριες φράουλες, φύλλα βιολέτας, γιασεμί, λευκά ξύλα και βανίλια, αλλά και το πρωτότυπο μπουκάλι, διακοσμημένο με λευκές μαργαρίτες.