Ξεχάστε τους Τσιπ και Ντέηλ. Δείτε την Κερσετίνη και Βελανιδιά της Koρρές

Όταν αναφέρεστε σε βελανίδια από δω και μπρος θα έρχονται στο μυαλό σας τα Φυσικά Προϊόντα Κορρές και η αντιγηραντική τους σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά, που πρώτη φορά μετέφρασε τα ευρήματα της έρευνας «Πρωτεάσωμα & Ανθρώπινη Γήρανση» σε καλλυντικό προϊόν.

Η καινοτομία στην αντιγήρανση ήρθε με φυσικά συστατικά, βασίστηκε σε ανακάλυψη βραβευμένη με Νόμπελ Χημείας και δημιούργησε τη σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά που λάτρεψαν ήδη οι γυναίκες ανά τον κόσμο, και η οποία εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα συνεχώς, όπως το Αντιρυτιδικό, Αντιγηραντικό & Συσφιγκτικό Serum Προσώπου και η Αντιρυτιδική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών.

Έγινε πολύς λόγος για το Πρωτεάσωμα, βασικό μηχανισμό προστασίας του νεανικού φαινότυπου των κυττάρων, και το αντιοξειδωτικό συστατικό Κερσετίνη που προέρχεται από τη Βελανιδιά, το οποίο αυξάνει την ενεργότητα του πρωτεασώματος, και αποτέλεσαν την αφετηρία ανάπτυξης της πρωτοποριακής φόρμουλας της σειράς Κερσετίνη & Βελανιδιά.

Παράλληλα, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών κατέληξε σε προϊόν, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευση της Κορρές να συμμετάσχει σε πρωτογενή έρευνα και να την «οδηγεί» στο ράφι του φαρμακείου.

Στο video της διαφήμισης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε αυτήν την ιστορία να ξετυλίγεται με έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο.