Μακιγιάζ από το Α ως το Ω

Όλα τα βήματα για ένα άψογο look από την διάσημη makeup artist Bobbi Brown

«Πιστεύω πως όλες οι γυναίκες είναι όμορφες χωρίς μακιγιάζ αλλά με το σωστό μακιγιάζ μπορούν να είναι ακόμα πιο όμορφες» λέει στο video η Bobbi Brown η οποία δείχνει όλη τη διαδικασία ξεκινώντας από την φροντίδα μέχρι την τελευταία πινελιά.


«Πρώτο βήμα, η περιποίηση της επιδερμίδας. Το σωστό ενυδατικό προϊόν μπορεί να κάνει την επιδερμίδα της γυναίκας να δείχνει όμορφη και φρέσκια. Η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη πριν το μακιγιάζ γιατί έτσι θα είστε σίγουρες ότι το concealer που θα βάλετε στη συνέχεια δεν θα κάνει μικρές γραμμές. Προσοχή στην υφή της ενυδατικής που θα επιλέξετε, θα πρέπει να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες της επιδερμίδας σας- εγώ προτιμώ να την απλώνω στο πρόσωπο με ένα πινέλο για φον ντε τεν και μετά να τη "στρώνω" ταμποναριστά με τα δάχτυλα- ενώ όσον αφορά την κρέμα ματιών δεν θα πρέπει να βάζετε στο πάνω βλέφαρο γιατί δεν σταθεροποιεί τη σκιά. Επίσης, μου αρέσει να βάζω ενυδατική και στον λαιμό γιατί κάνει τη γυναίκα να δείχνει πιο φρέσκια.


Δεύτερο βήμα: το concealer. Απλώστε το με ένα πινέλο από την εσωτερική γωνία των ματιών προς τα πάνω και προς τα έξω κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, αλλά όχι στο άνω βλέφαρο. Συνεχίστε με λίγη πούδρα από πάνω - επιλέξτε ένα πολύ απαλό κίτρινο τόνο, που ταιριάζει με τις περισσότερες επιδερμίδες. Τρίτο βήμα, το φον ντε τεν: είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε το σωστή φόρμουλα για τον τύπο της επιδερμίδας σας και την κάλυψη που χρειάζεται».



Δείτε τα υπόλοιπα βήματα, και πολύτιμα tips για κάθε ένα από αυτά, στο video της Bobbi Brown.