Lip Maestro: το απόλυτο κραγιόν για σοφιστικέ, ματ χείλη

Μόλις έφτασε στη σειρά μακιγιάζ του Giorgio Armani και η makeup artist Linda Cantello εξηγεί τα μυστικά του

«Με το Lip Maestro, θέλαμε να δημιουργήσουμε αυθεντικά, ζωηρά χρώματα που να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Μοναδικά, πολυτελή χρώματα που αναδεικνύονται με μια φωτεινή και, ταυτόχρονα, ματ σύνθεση», εξηγεί η Linda Cantello, επικεφαλής Μakeup Artist των Giorgio Armani Cosmetics και μία από τις πιο διάσημες experts του χώρου.


Όπως κάθε προϊόν που λανσάρει ο Giorgio Armani δεν θυμίζει τίποτε άλλο στην κατηγορία του, έτσι και το Lip Maestro δεν είναι άλλο ένα υγρό κραγιόν αλλά διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: δίνει έντονο χρώμα που όμως δημιουργεί την αίσθηση άβαφων χειλιών. Εξαιρετικά ανάλαφρο, το Lip Maestro γίνεται ένα με τα χείλη, προσφέρει έντονο, σαγηνευτικό, φωτεινό χρώμα, χαρίζει μοναδική άνεση και πολύ μεγάλη διάρκεια. Οι συμπυκνωμένες χρωστικές του διαποτίζουν τη σύνθεση ζελ, προσφέροντας απίστευτο βάθος χρώματος ενώ η απουσία λευκής "βάσης" σημαίνει ότι το χρώμα αποδίδεται στον απόλυτο βαθμό του, με ματ και λαμπερό φινίρισμα.


Το Lip Maestro δίνει το πιο φωτεινό χρώμα που έχετε δει από ένα ματ κραγιόν και, ταυτόχρονα, πιο σοφιστικέ από ένα gloss. Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεσή του καταφέρνει να δείνει το χρώμα απίστευτα φωτεινό και καθαρό, χωρίς να το καλύπτει. Η πολυτελής, βελούδινη υφή του γλιστρά πάνω στα χείλη και τα κάνει να δείχνουν άμεσα πιο σαρκώδη και φωτεινά, απίστευτα λεία και άνετα. Θα το βρείτε σε 12 υπέροχες,μοντέρνες αποχρώσεις.



Διαβάστε ακόμα

Armani Code Christmas Collector

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

Armani Code Ultimate: το νέο αντρικό άρωμα του Giorgio Armani